Paaiškėjo kas tapo „Power talentu“ – šokėja Monika neslėpė džiaugsmo

Sekmadienio vakarą įvyko didžioji TV3 projekto „Lietuvos talentai“ kulminacija – po įtemptos kovos nugalėtojo titulas, šlovė ir 10 tūkst. eurų prizas atiteko 19-mečiui šokėjui Edgarui Kerpei.

Sveikina nugalėtoją. <br>TV3 nuotr. 
Sveikina nugalėtoją. <br>TV3 nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2019, 1:47 PM

Tuo pat metu savo „Power talentą“ išrinko ir klausomiausia jaunimo radijo stotis „Power Hit Radio“. „Power talento“ vardą pelnė šokėja Monika, kuri tūkstančius sužavėjo savo „Popping“ šokio judesiais.

Viso „Lietuvos talentai“ projekto metu radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Edgaras ir Elena taip pat ieškojo ir „Power talentų“. Žmonių, kurie galbūt neišdrįso užlipti ant didžiosios „Lietuvos talentų“ scenos, tačiau norėjo savo gebėjimus parodyti visai šaliai.

Savo talentus scenoje parodė dvylika dalyvių: Marius, Žilvinas, Ignas, Rolandas, Beatričė, Monika, Edgaras, Vėjas, Aleksandras, Džiugas, Kristijan ir Kevinas.

Šįkart atsakomybė buvo patikėta žiūrovams ir portalo tv3.lt lankytojams. Jie galėjo atiduoti savo balsus ir išrinkti „Power talentą“.

Susumavus juos, paaiškėjo, kad „Power talento“ vardą pelnė aštuoniolikmetė šokėja iš Vilniaus Monika, kuri tūkstančius sužavėjo savo „Popping“ šokio judesiais.

Didžiojo finalo metu ant scenos su šypsena veide užlipusi Monika neslėpė džiaugsmo ir dar kartą visiems susirinkusiems parodė savo talentą.

„Mane paskatinote jūs, aš pamačiau per televizorių, pagalvojau, kad niekuomet nedalyvavau tokiame projekte, galvojau, kad tai gal ženklas. Tikėjau, jaučiau ir va!“, – šypsojosi ji.

Monika laimėtąjį prizą – 1000 eurų, ketina prasmingai panaudoti: „Žinau, kad prisidėsiu prie savo kelionių, varžybų, išvažiuosiu kur nors mokytis šokti“, – sakė ji.

„Power Hit Radio“ yra klausomiausia radijo stotis jaunimo tarpe Vilniuje, antra pagal populiarumą Klaipėdoje ir trečia – Kaune. „Power Hit Radio“ jau šešiolika metų leidžia į eterį pasaulyje populiariausią ir klausomiausią šokių muziką ir supažindina klausytojus su perspektyviausiais ir talentingiausiais lietuviškos šokių muzikos kūrėjais. „Power Hit Radio“ programoje – daugybė laidų, tarp kurių klausytojų labiausiai mėgstamos: „Šok į kelnes“, „Power hitai“, „Power popietė“ ir kitos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.