Beveik 10 kg atsikračiusi Irena Starošaitė nebadavo, bet greit pasiekė rezultatą

„Tuoj pat, nedelsdami, sustokite ir kreipkitės į specialistus, kurie ne tik jums padės, bet ir nukreips tinkama linkme... Gyvenimas per trumpas, kad save kankintumėte. Sveikatą sugadinti labai lengva, o už jokius pinigus jos nenusipirksite“, – jau šį antradienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sakė Irena Starošaitė, išgirdusi istorijas, kai trokšdami nepriekaištingo kūno šimtai jaunų žmonių žaloja save badaudami.

 Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.<br> D.Umbraso nuotr.
 Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.<br> D.Umbraso nuotr.
Dainininkė Irena Starošaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Dainininkė Irena Starošaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-05-28 15:30

Beveik dešimt kilogramų per maždaug 9 savaites numetusi Irena Starošaitė pademonstravo nepriekaištingą figūrą – tokie pranešimai spaudoje pasirodė prieš maždaug tris mėnesius.

„Jokių stebuklų čia nėra“, – pasakojo Irena. Beveik dešimties kilogramų dainininkė atsikratė specialios, pastaruoju metu itin išpopuliarėjusios ir daugelio žvaigždžių pamėgtos dietos dėka.

Tą pačią dietą jau yra išbandžiusi ne tik Irena, tačiau ir dainininkės Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė, Ingrida Martinkėnaitė, bei laidų vedėja Aušra Kilkuvienė.

„Pirmą kartą išbandžiau tokį dalyką, kuris tinka visam gyvenimui, ir, sakyčiau, tai net ne dieta, o gyvenimo būdas... Badauti neteko, o rezultatus pamačiau labai greitai“, – pasakojo Irena.

Irenai teko atsisakyti druskos, cukraus, daugumos taip mėgstamų miltinių patiekalų – baltos duonos, bandelių, beveik nevartoti alkoholio, susipažinti su iki tol beveik nevartotais avokadais bei nepakeičiamu prieskoniu tapusiais citrinpipiriais.

Šiandien Irena tiesiog švyti – moteris pastebimai sulieknėjo, nestokoja energijos, o nuo jos veido nedingsta šypsena. Dainininkė atvira – pamačiusi krentant pirmuosius kilogramus, iš pradžių nepatikėjo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.