Paaiškėjo, ką dabar veikia dažnutėmis „Dviračio žiniose“ išgarsėjusi Donalda Meiželytė

Aktorė ir dainininkė Donalda Meiželytė (43 m.) tebeturi daug pačios pirktų perukų, suknelių ir sijonų, kuriais pasipuošusi atlikdavo dažnutes „Dviračio žiniose“.

D.Meiželytė išrinkta į Vilniaus miesto tarybą.  <br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Meiželytė išrinkta į Vilniaus miesto tarybą.  <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2019, 1:46 PM, atnaujinta Jun 10, 2019, 11:56 AM

Šiemet su Remigijaus Šimašiaus komanda į Vilniaus miesto tarybą išrinkta D.Meiželytė šypsodamasi prisimena laikus, kai straksėdavo TV ekrane atlikdama nuotaikingas dažnutes.

„Laida „Dviračio žinios“ – maždaug penkerius metus trukęs nuostabus metas. Į laidą mane pakvietė Arūnas Valinskas. Kai jis vieną vakarą paskambino, sutikau akimirksniu, nes tuomet jau buvau palikusi daugelį metų vestas laidas vaikams.

Niekada dėl šio pasirinkimo nesigailėjau – būdavo labai smagu ir linksma mokytis dažnučių žodžius, kurti provokuojantį įvaizdį, ieškoti vietų filmavimams“, – pasakojo pašnekovė.

Apdarus, kuriais pasipuošusi dainuodavo humoro laidoje, ji sukrovė į dėžes. Dabar jie puikiai tinka dalyvaujant bičiulių ir giminių rengiamuose karnavaluose.

Šias senienas moteris panaudoja ir vesdama koncertus, renginius, bendruomenių ar privačias šventes.

„Nors esu parengusi daugybę šiuolaikinių programų, turiu naujų dainų, vis dar sulaukiu prašymų šventėse padainuoti vieną ar kitą dažnutę. Žmonėms jos giliai įstrigo į širdį“, – džiaugėsi D.Meiželytė.

Pastaruoju metu dainininkė ir politikė vis daugiau dėmesio ir komplimentų sulaukia ir dėl dailių kūno linijų – per kelerius metus ji atsikratė daugiau nei dvidešimties kilogramų.

Donalda garsėjo ne tik kaip dainininkė, bet ir kaip laidų vaikams vedėja. Jos įkūnytą Meškutį Dakutį mėgo „Radiocentro“ klausytojai.

LRT televizijoje kartu su Profesoriumi Knysliu (Raimondas Paškevičius) ir Gustavu (Audrius Rakauskas) ji vedė laidas vaikams „Labas rytas suraitytas“ ir „Buvo rytas suraitytas“.

Yra išleidusi muzikinius albumus „Labas rytas suraitytas“, „Žadintuvė“, „Naktinis trio“, „Linksmas gyvenimas“ ir „Geriausios dainos“.

Dėl iškalbos ir atvirumo Donalda dažnai kviečiama į televizijos pokalbių laidas.

Spalvinga ir skandalinga

* D.Meiželytė yra viešai prisipažinusi, kad studijų metais kartą rūkė „žolės“.

* 2003 metais žurnalo „TV antena“ viršeliui Donalda nusifotografavo be drabužių (nuotr.).

* Spalvingo charakterio moteris ir išrinkta į Seimą (2008–2012 m.) pasižymėjo netradiciniu elgesiu.

* 2009-aisiais tuometė Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos narė D.Meiželytė viename sostinės naktiniame bare šoko ant stalo. Vėliau parlamentarė teigė, kad tai buvo išvažiuojamasis posėdis, kurio tikslas – pasidomėti, kaip linksminasi žmonės.

2011-aisiais būdama Etikos ir procedūrų komisijos narė D.Meiželytė įsivėlė į skandalą, kai jos draugas iškvietė policiją tvirtindamas, kad jį muša žmona. Atskubėjusiems pareigūnams pora aiškino, kad norėjo įsitikinti policijos darbo efektyvumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“