LRT naujajame sezone nelieka legendinės Ritos Miliūtės laidos „Teisė žinoti“

Pirmadienio vakarą garsi žurnalistė Rita Miliūtė socialiniuose tinkluose pakurstė ugnį. Feisbuke ji pasidalijo LRT publikuotu pranešimu apie naujojo sezono laidas ir po juo parašė daug dėmesio susilaukusį komentarą.

 R.Miliūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 R.Miliūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 R.Miliūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 R.Miliūtė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 30, 2019, 2:32 PM

„Būčiau pati nepriėjusi paklausti, tebenežinočiau ir toliau, kad nuo rudens planuotos atnaujinti „Teisės žinoti“ nebebus.

Kad jau paklausiau, tai žinau ir galiu be sąžinės graužimo (dėl neištikimybės, nors su administracija suderintos) ant mašinos užsiklijuoti „Laisvės TV“ lipduką. Bet LRT bus daug kitų laidų prasmingam laikui. Man gal labiausiai tiks „Bloga mergaitė“, spėju taip“, – rašė žinoma moteris.

Naujienų portalui lrytas.lt R.Miliūte šios žinios nepaneigė.

„Mano žiniomis laidos nebebus. Siūlau pasiskambinti į LRT ir tiksliai išsiaiškinti“, – maloniu balsu antradienio rytą siūlė ji.

Visus taškus sudėjo LRT atstovė spaudai Rūta Putnikienė. Ji teigė, kad legendinės laidos „Teisė žinoti“ naujajame sezone nebebus, tačiau paguodė, kad R.Miliūtės veidas iš šios televizijos tikrai nedings.

„LRT naujajame sezone neliks laidos „Teisė žinoti“, tačiau Rita Miliūtė, kuri yra LRT etatinė darbuotoja, toliau ves „Dienos temą“. Taip pat šiuo metu kartu su Rita Miliūte plėtojama naujos laidos koncepcija, kuri, kaip planuojama, pasirodys jau naujajame sezone“, – pranešė atstovė.

„Teisė žinoti“ buvo transliuojama nuo 2008-ųjų. Laidoje R.Miliūtė aktualiomis temomis kalbino žinomus Lietuvos ir užsienio politikos, verslo pasaulio atstovus. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.