Russellas Crowe prisiminė, kap įkaušęs nusipirko dinozauro kaukolę

Naujosios Zelandijos ir Australijos aktorius Russellas Crowe (55 m.) papasakojo, kaip viešėdamas pas kolegą Leonardo DiCaprio (44 m.) už 35 tūkstančius dolerių įsigijo dinozauro kaukolę.

Keistą pirkinį R.Crowe skyrė savo vaikams. <br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Keistą pirkinį R.Crowe skyrė savo vaikams. <br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2019, 5:09 PM

Keistą pirkinį R.Crowe skyrė savo vaikams. „Žinote, tuo metu aš truputį atsipalaidavau, nes sudarant sandorį buvo nemažai degtinės“, – prieš kelias dienas prisipažino jis internetinio radijo „Sirius XM“ laidos vedėjui Howardui Sternui.

Anot aktoriaus, L.DiCaprio norėjo pirkti kitą dinozauro kaukolę, bet pirmiausia parduoti jau turimą. Neilgai galvojęs R.Crowe sutiko tapti pirkėju.

Tačiau 2018 metų pavasarį „Gladiatoriaus“ žvaigždė Sidnėjuje surengė aukcioną „Skyrybų menas“, kurio metu pardavė daug asmeninių daiktų, kad galėtų baigti skyrybų procesą su dabar jau buvusia žmona aktore Danielle Spencer (50 m.). Tuomet buvo parduota ir priešistorinio roplio kaukolė.

„Manau, kad nuo to laiko, kai pardaviau, jos kaina beveik padvigubėjo“, – garsenybę citavo CNN.

Per aukcioną „Skyrybų menas“ R.Crowe uždirbo daugiau kaip 3 milijonus dolerių. Be kaukolės, jam pavyko parduoti Romos generolo Maksimo Decimo Meridijaus aliumininį kardą ir butaforinį vežimą iš „Gladiatoriaus“, taip pat kapitono Džeko Obrio smuiką iš filmo „Komandoras: tolimoji pasaulio pusė“.

Aukcionas buvo surengtas per 54-ąjį R.Crowe gimtadienį, kuris galėjo tapti vedybų su D.Spencer 15-osiomis metinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.