Skaudžias skyrybas išgyvenusi šou „Sala“ nugalėtoja Reda neria į tik suaugusiems skirtą laidą

Radijas TAU į naują sezoną žengia su pokyčiais. Nuo rugpjūčio 6 dienos naują pažintinės vakaro laidos „SMS Karštoji linija“ sezoną pradės nauja vedėjų pora – ką tik praūžusio LNK televizijos realybės šou „Sala“ nugalėtoja, drabužių kūrėja ir socialinių tinklų asmenybė Reda bei radijo stotyje jau kurį laiką dirbanti Agnė.

 Realybės šou „Sala“ nugalėtojos Redos debiutas radijo eteryje: netrūks moteriško solidarumo, intrigų ir aistros.<br> LNK nuotr.
 Realybės šou „Sala“ nugalėtojos Redos debiutas radijo eteryje: netrūks moteriško solidarumo, intrigų ir aistros.<br> LNK nuotr.
 Reda ir Nerijus.<br> LNK nuotr.
 Reda ir Nerijus.<br> LNK nuotr.
 Realyės šou „Sala“ nugalėtoja Reda.
 Realyės šou „Sala“ nugalėtoja Reda.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 6, 2019, 4:44 PM, atnaujinta Aug 6, 2019, 4:45 PM

Dar vasaros pradžioje įvykusi naujų vedėjų atranka pasiekė finišą. Prie komandos prisijungė pastaruoju metu gerai Lietuvoje žinomas veidas – Reda Matuliauskaitė.

„Pasiūlymas buvo išties malonus! Prisipažinsiu, iš pradžių nežinojau ar čia man vieta. Tačiau jau per pirmus bandymus supratau, kad tai mano vieta ir atėjau teisingu adresu, tad su dideliu nekantrumu laukiu pradžios“, – emocijomis dalinosi realybės šou „Sala“ nugalėtoja Reda.

Reda taps jau esamų radijo stoties TAU vedėjų – Agnės Danytės ir Andriaus Naginės – kolege.

Realybės šou „Sala“ nugalėtoja neseniai išgyveno skaudžias skyrybas su raumeninguoju Nerijumi Pakamore, tačiau nuo šiandien surems pečius su čia jau dirbusia kolege ir žada, jog vakarais radijo stoties TAU eteryje netrūks moteriško solidarumo, intrigų ir seksualumo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.