Sunkios ligos užklupta aktorė atskleidė savo svajonę

„Stengiuosi būti optimistė net tada, kai pasidaro labai blogai. Svajoju vėl įsitaisyti balne“, – prisipažino su išsėtine skleroze kovojanti aktorė Selma Blair (47 m.).

Selma Blair.<br>„Instagram“ nuotr.
Selma Blair.<br>„Instagram“ nuotr.
Selma Blair.<br>Scanpix nuotr.
Selma Blair.<br>Scanpix nuotr.
„Man prireikė labai daug pastangų, kad čia ateičiau“, – iškilmingame „Vanity Fair“ vakarėlyje kalbėjo S.Blair.<br>Scanpix nuotr.
„Man prireikė labai daug pastangų, kad čia ateičiau“, – iškilmingame „Vanity Fair“ vakarėlyje kalbėjo S.Blair.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 13, 2019, 5:42 PM

Praėjusių metų rugpjūtį išgirdusi diagnozę, filmų „Užsispyrusi blondinė“ ir „Pragaro vaikis“ žvaigždė S.Blair jautėsi išmušta iš vėžių.

Laimė, moteris greit suprato, kad kabintis į gyvenimą privalo dėl septynmečio sūnaus Arthuro, kurio susilaukė su tuomečiu partneriu dizaineriu Jasonu Bleicku (49 m.).

Aktorei teko atsisakyti ir kino, ir mėgstamos veiklos – jodinėjimo.

Nors sveikata blogėja, Selma nelinkusi pasiduoti. Neseniai ji socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka su mylimu žirgu, kuriuo anksčiau jodinėjo.

„Trokštu, kad mano sūnus matytų, jog darau tokius dalykus, apie kuriuos anksčiau ir negalvojau“, – rašė S.Blair, pirmus išsėtinės sklerozės simptomus pajutusi dar prieš penkiolika metų.

Praėjusios vasaros pabaigoje iš gydytojų diagnozę sužinojusi aktorė rašė: „Esu invalidė. Kai kada nugriūvu arba numetu daiktus. Ėmė šlubuoti atmintis, protas užtemęs, o kairė kūno pusė – tarsi sulūžusi navigacijos sistema. Bet mes susidorosime.

Aš nežinau, ką veiksiu toliau, bet tiksliai žinau, jog darysiu viską, kad sveikata pagerėtų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.