Projekte „Namas“ – verda aistros: nuo džiaugsmo iki neapykantos

Šiandien TV3 projekte „Namas“ kils tikros emocijų audros – nuo džiaugsmo ašarų iki pykčio protrūkių. Jas sukels ne tik neįtikėtini dalyvių išvaizdos pokyčiai, bet ir užduotis, privertusi atvirai pasisakyti vienai apie kitą.

 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
 Filmavimo akimirkos.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 30, 2019, 4:22 PM

Šiandien „Name“ buvo tikra šventė – apsilankė žvaigždžių stilistas ir grožio specialistai, kurie kirpo, dažė, puošė.

Visos pasijuto it tikros grožio karalienės, žarstė viena kitai komplimentus ir grožėjosi veidrodyje savo atvaizdais. Tačiau plačias šypsenas netrukus pakeitė pyktis ir ašaros.

Laidos vedėja Gerda Žemaitė pristatė netikėtą užduotį:

„Turiu dar vieną didelę dovaną. Kiekviena turite pasakyti, kuriai dalyvei tą dovaną padovanotumėte, o iš kurios ją atimtumėte ir paaiškinti kodėl“, – taisykles išdėstė Gerda ir liepė pradėti Virginijai.

Moterys nelabai nustebo, kai Virginija pasakė, kad dovaną atimtų iš Justinos, nes jai nepatinka jos išvaizda, tatuiruotės ir maivymasis. Nors Justina ne kartą bandė atvirai kalbėtis su Virginija, antipatijos ledo jai pralaužti nepavyko.

Nepagailėjo aštrių žodžių ir projekto naujokė Aušrinė. Ypač kliuvo Virginijai:

„Nė vienai neduočiau dovanos. Nes visos yra palikusios savo vaikus. Vienokiom ar kitokiom aplinkybėm, bet visos prisidirbo taip, kad prarado vaikus.

O pirmiausia tai atimčiau iš Virginijos. Nes yra nebendraujanti, neatvira. Ir nemanau, kad galima atimti vaikus dėl nieko. Taip nebūna. Turi būt kažkas, dėl ko vaikai atimami, juolab, kad ne vienas.

Vis tiek gyvenime reikia siekti, kad būtų gerai tau ir vaikams, turi galvot apie savo gyvenimą, su kokiu vyru susidedi“, – griežtai pasisakė Aušrinė.

Didžiulis netikėtumas laukė kūdikio besilaukiančios Jurgitos. Daugelis moterų priekaištavo, kad ji neatvira, arogantiška, nebendrauja su kitomis moterimis. Tai paskatino dar didesnį Jurgitos nepasitenkinimą ir atsiskyrimą – ji atsisakė kartu su visomis gaminti vakarienę ir liko savo kambaryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.