Metų mama Sotera Šveikauskaitė apsipylė ašaromis: „Mano dukra vos nenumirė“

Jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ Metų mamos titulą pelniusi ir populiariausią Lietuvoje mamoms skirtą apžvalgų portalą „Baby blog“ rašanti Sotera Šveikauskaitė pirmą kartą ryšis prabilti apie baisiausias gyvenimo akimirkas ir sudėtingus išgyvenimus, gimus dukrai.

 Laidos akimirkos.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-10-18 14:42

„Kai mano dukra gimė, ji vos nemirė, – apsipylusi ašaromis savo patirtį „KK2 penktadienyje“ pasakojo Sotera, – ačiū Dievui, kad šalia buvo mano vyro mama, kuri yra gydytoja. Ji dukrai išgelbėjo gyvybę“.

„Buvau B grupės streptokoko nešiotoja. Prieš gimdymą man turėjo suleisti tam tikrus medikamentus. Kelis kartus jų prašėme, bet medikai taip ir nesuleido. Pasekmės? Kai dukrai buvo 2 savaitės, prasidėjo komplikacijos, įvairios infekcijos. Kai dukrai buvo mėnuo, vieną dieną ji pradėjo dusti, raudonuoti, nebegalėjo įkvėpti oro“.

Sotera su siaubu prisimena tas baisiąsias akimirkas, kai greitosios pagalbos jie laukė 40 minučių, o vyras lėkė į vaistinę. Laimė, kritinę situaciją išgelbėjo vyro mama, kuri dūstančiam kūdikiui mokėjo suteikti pagalbą.

Jaudinančios „KK2 penktadienio“ istorijos – jau šį vakarą, 19.30 val., per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.