Realybės šou „Baras“ žvaigždė Robertas: „Aš niekada negyvenau taip skurdžiai“

„Aš niekada negyvenau taip skurdžiai kaip dabar, ir niekada nebuvau toks laimingas“, – taip jau šį ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ teigs kadaise buvęs itin populiaraus legendinio realybės šou „Baras“ dalyvis Robertas Janovskis.

 Roberto pokyčiai.<br> Pranešimo siuntėjų ir LR archyvo nuotr.
 Roberto pokyčiai.<br> Pranešimo siuntėjų ir LR archyvo nuotr.
 R.Janovskis.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 R.Janovskis.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 24, 2019, 2:15 PM

Sunku patikėti, bet buteliais meistriškai žongliravęs barmenas jau kuris laikas seka pasakas ir šluosto nosytes vaikams, mat jis – vaikų darželio auklėtojas.

Laidoje dalyvaus tie, kurie dar ne taip seniai mirgėjo televizijos ekranuose, ir buvo geidžiami, tačiau dabar viešame gyvenime jų – nė kvapo.

Renginių vedėjas, laidos „Sąmokslo teorija“ kūrėjas Arnas Klivečka įsitikinęs, kad pramogų pasaulyje nebeliko nuoširdumo. „Žinomu tapti labai lengva, o į tokius senbuvius kaip aš žiūrima kaip į beviltiškus senius ir idiotus, kuriuos reiktų į kalnus išvežti ir palikti mirti“, – sakė A. Klivečka.

Tuo metu humoristas Kęstutis Matelis, išgarsėjęs kaip Raimundėlis, iš humoro grupės „Ambrozija“ juokaus nesijaučiantis dingusiu iš viešumos, ir nenulipęs nuo scenos, nes juk – nenumirė. Šiuo metu kadaise vienas populiariausių humoristų dirba Kupiškio kultūros namuose, o prieš metus jam teko pabandyti ir šiukšliavežio duonos.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą, 20.00 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.