Tris klubus Londone valdanti lietuvė Kotryna karjerą pradėjo nuo padavėjos darbo

„Uždirbti galima visur, nesvarbu kur tu esi, jei tik turi noro, ir jeigu sunkiai dirbsi, visą save atiduosi tam, tu gali uždirbti bet kur. Lietuvoje dabar sąlygos sudėtingesnės, tačiau kiek matau, dirbti norinčių kuo toliau, tuo mažiau, o norinčių turėti pinigų – labai daug“, – jau šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigė 35-erių Kotryna Milušauskaitė.

 Lietuvė Kotryna.
 Lietuvė Kotryna.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2019, 2:10 PM

Beveik 14 metų Londone gyvenančios Kotrynos interviu reikėtų pasiklausyti svajojantiems apie svaiginančią karjerą svetur ar nuosavą verslo imperiją. Tiems, kurie išvykę iš Lietuvos tikisi lengvų pinigų. Prieš daugiau nei dešimtmetį išvykusi aplankyti draugų Londone, Kotryna jame taip ir liko.

Pradėjusi nuo padavėjos darbo pirmame pasitaikiusiame restorane, šiandien su vyru Maksu Kotryna vadovauja net dviem populiariems klubams – seniausiu lietuvių klubu Didžiojoje Britanijoje vadinamam Roka, ankščiau žinomam „Raduga“, ir į geriausių dešimtuką Londone bei trisdešimtuką pasaulyje patenkančiam „Studio 338“. O neseniai įsigijo ir trečiąjį. Kaip jai tai pavyko?

„Dirbti reikia labai, labai daug. Pas mus neegzistuoja savaitgaliai, pas mus neegzistuoja valandos, šventės yra tam, kad mes darom šventę žmonėms. Jei paklaustumėte, kada aš švenčiau naujus metus, tai iš tiesų net neatsimenu, nes paskutinius dešimt metų tuo metu rūpinausi renginiais kitiems“, – pasakos verslininkė.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.