Kriminalinės dramos „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ filmavimo aikštelėje Helovynas įvyko anksčiau

„Mes jau vasarą atšventėme savo Helovyną“, – juokiasi vaidybinio kino filmo „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ kūrybinė grupė.

Dovydas Stončys. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Dovydas Stončys. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2019, 5:10 PM, atnaujinta Nov 11, 2019, 12:41 PM

Filmuojant šią tikrais įvykiais paremtą kriminalinę dramą išties nestigo kraują stingdančių scenų.

„Aktoriui Dovydui Stončiui išpuolė vienas brutaliausių epizodų, kai jo veikėjas – auksinio jaunimo atstovas, pratęs vairuoti gerus automobilius ir vilkėti vardinius drabužius, staiga yra įverčiamas į aštraus metalo laužo, visokių gelžgalių prikrautą budą.

Vežiojo jį ratais per kalnus ir duobes – po žvyro karjerą, teko net automobilį po filmavimo remontuoti“, – pasakojo filmo prodiuseris Povilas Skaisgirys.

Anot jo, filmo grimerėms teko nemažai padirbėti su Dovydo personažo pjautinėmis, plėštinėmis žaizdomis. „Kostiumų dailininkė irgi kokią valandą plėšė kostiumą, kruvino, tepė žemėmis. Buvo neblogas Helovynas“, – sako prodiuseris.

P.Skaisgirys atskleidė, kad filme bus ir nelaimingų atsitikimų statybvietėje, žiaurių muštynių. „Aktoriaus Tado Gryn vaidinamas Kaukas neblogai aplamdė kolegą Sakalą Uždavinį... Buvo ir beisbolo lazdų, ir tokių šūvių, po kurių kraujo purslai nudažo langą. Tai padaroma specialiais švirkštais, o toliau jau režisierius sprendžia – ar nori parodyti ir auką su šautine žaizda galvoje, ar nerodyti. Mes nusprendėme nepadauginti brutalių scenų. Nepaisant visų helovyninių epizodų, tai visgi yra filmas apie meilę“, – šypteli P. Skaisgirys.

Kriminalinės dramos premjera kino teatruose – lapkričio 22 d. „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ vaidina: Tadas Gryn, Andrius Žiurauskas, Jokūbas Bareikis, Justina Nemanytė, Edgaras Bechtar, Marius Jampolskis ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.