Verslą intensyviai plėtojanti Laura Imbrasienė taps laidos vedėja

Laura Imbrasienė į televizijos ekranus grįžta su nauju vaidmeniu. Šį kartą žinoma moteris ves finansinio raštingumo laidą „Mano pinigai“.

Laura Imbrasienė. <br>TV3 nuotr. 
Laura Imbrasienė. <br>TV3 nuotr. 
Laura Imbrasienė. <br>TV3 nuotr. 
Laura Imbrasienė. <br>TV3 nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 31, 2019, 10:41 AM

TV3 laidos kūrėjai įsitikinę, kad Laura, šiuo metu pati intensyviai plėtojanti savo verslą, žiūrovams aiškiai ir suprantamai perteiks daugeliui aktualią informaciją apie pinigų valdymą.

Juk nepaisant lyties, amžiaus ar socialinės padėties kiekvienam svarbu išmokti tvarkyti savo finansus.

Kasdien iškylantys klausimai laidoje nagrinėjami pasitelkiant konkrečius pavyzdžius. Tarp pašnekovų – ir garsūs šalies žmonės, susiduriantys su mums visiems pažįstamomis problemomis.

Žinomas virtuvės šefas Gain Luca de Marco dalijasi, ką planuoja daryti su valstybės skiriama išmoka, vadinamaisiais vaiko pinigais, aktorius Giedrius Savickas pasakoja apie painią mokesčių sistemą, su kuria tenka susidurti kaskart pildant deklaraciją, o humoro nestokojantis laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis stebisi tobulomis mūsų sąskaitas ištuštinti gebančių šiuolaikinių vagišių suktybėmis.

Be garsių ir žinomų veidų, laidoje išvysime ir patarimų nestokojančių įvairių sričių specialistų ir profesionalų – jie padės išmintingiau elgtis su savo pinigais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.