Iš buvusio Malaizijos karaliaus Muhammado V – skaudus smūgis buvusiosios reputacijai

Buvęs Malaizijos karalius Muhammadas V (50 m.) į miltus sumalė buvusios žmonos Maskvos gražuolės Oksanos Vojevodinos (27 m.) reputaciją pareiškęs, kad neturėjo supratimo, kokį baisų žmogų veda.

 Rusaitės ir karaliaus santuoka truko neilgai.<br>Instagramo nuotr.
 Rusaitės ir karaliaus santuoka truko neilgai.<br>Instagramo nuotr.
O.Vojevodina ir Muhammadas V. <br>Instagramo nuotr.
O.Vojevodina ir Muhammadas V. <br>Instagramo nuotr.
O.Vojevodina ir Muhammadas V. <br>Instagramo nuotr.
O.Vojevodina ir Muhammadas V. <br>Instagramo nuotr.
 Oksana su savo ir Muhamamado sūnumi.<br>Instagramo nuotr.
 Oksana su savo ir Muhamamado sūnumi.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 5, 2020, 2:30 PM

Netoliaregis Malaizijos karalius Muhammadas V ir skandalingai pagarsėjusi titulo „Mis Maskva 2015“ laimėtoja O.Vojevodina išsiskyrė birželio 22-ąją su tokiu pat užmoju, kaip ir susituokė. Atrodytų, per penkis mėnesius jų skyrybos turėjo būti pamirštos ir likti atmintyje tik kaip išvirkščia pasaka apie turtingųjų ir garsiųjų gyvenimą.

Valdovas abejoja, ar iš tikrųjų yra jauno rusų modelio vaiko tėvas, atsisako daryti DNR testą.

O.Vojevodina viena augina sūnų ir skelbia, kad nesirengia rautis plaukų iš graužaties, planuoja sutelkti dėmesį į rinkodaros specialisto karjerą.

„Atsibusk! Tu turi sūnų, tu – tėvas. Kad ir kas atsitiktų mūsų santuokai, noriu, kad mano sūnus turėtų abu tėvus. Tiesiog pagalvok apie savo vaiką“, – taip Oksana viešai kreipėsi į buvusį vyrą.

Karalius, visus tuos mėnesius tylėjęs, netikėtai atsibudo. Muhammadas V prabilo nerinkdamas žodžių.

Gruodį per vieną Rusijos televizijos kanalų pasirodys siužetas apie šią neįprastą porą: korespondentams pavyko gauti įsižeidusio monarcho komentarą.

„Kuo mane laiko ši gudri moteris? Gal Billu Gatesu ar Elonu Musku? – piktinosi Malaizijos valdovas (Muhammadas V po skyrybų nebėra federacijos aukščiausiasis vadovas, bet liko Malaizijos Kelantano valstijos, esančios Tailando pasienyje, sultonas). – Juk tai baisus žmogus!

Prisipažinsiu – mane įspėjo, kad rusų merginos sumanios ir toliaregės, bet viskas turi ribas! Aš, be abejo, labai dosnus vyras. Galbūt iš meilės Oksanai pamečiau galvą, bet ne blaivų protą! Duoti to, ko ji nori dabar, jau po skyrybų, aš negaliu. Teisingiau sakant, nenoriu.

Reikėjo galvoti savo gražia galva prieš mane apgaudinėjant ir apsimetinėjant. Per daug melo. Esu įsitikinęs, kad vaikas irgi ne mano. O jeigu ir taip, nejaugi jis kitais metais stoja į Oksfordą? Arba kodėl ji nori gauti jo priežiūrai tokias sumas?“

O.Vojevodina išties net po skyrybų reikalauja rytietiškos pasakos tęsinio. Modelis pareiškė, kad Muhammadas V privalo jai palikti 8 mln. svarų sterlingų (9,5 mln. eurų) vertės namą Londone, 1,2 mln. svarų sterlingų (1,4 mln. eurų) vertės butą Maskvoje ir mokėti 24 tūkst. svarų sterlingų (28,6 tūkst. eurų) per mėnesį jų bendram (jos teigimu) sūnui išlaikyti.

Karalių galima suprasti – šykštuoliu jo nepavadinsi, bet švaistūnu – irgi. Pavyzdžiui, po vestuvių jis padovanojo rusų gražuolei deimantų karaliumi vadinamo juvelyro Jacobo Arabo darbo žiedą, kurio vertė 203 tūkst. svarų sterlingų (241,6 tūkst. eurų), ir automobilį „Porsche Cayenne“, vertą 117 500 svarų sterlingų (140 tūkst. eurų).

„O karalius juk nuogas!“, – šią frazę iš garsiosios pasakos šiandien tikriausiai norėtų ištarti Oksana.

Bet, kaip galima spręsti iš buvusio karaliaus nuotaikos, O.Vojevodinai nepavyks jo išrengti ir apiplėšti iki paskutinio siūlelio.

Grožio konkursuose vis dėlto apdovanojama už patrauklią išvaizdą, idealią laikyseną ir defiliavimo įgūdžius, o ne už verslininko talentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.