Seniai išsiskyrę Johnny Deppas ir Vanessa Paradis šventes praleido kartu

Aktoriai Johnny Deppas (56 m.) ir Vanessa Paradis (47 m.) išsiskyrė prieš penkerius metus, bet vienas nuo kito nenutolo – praėjusias Kalėdas jie praleido kartu su savo vaikais.

J.Deppas ir V.Paradis kartu gyveno 14 metų, jie susilaukė dviejų vaikų.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
J.Deppas ir V.Paradis kartu gyveno 14 metų, jie susilaukė dviejų vaikų.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2020, 10:35 AM

Holivudo aktoriui J.Deppui praėję metai nebuvo lengvi: nesibaigiantys teismai su buvusia žmona Amber Heard (33 m.), išsiskyrimas su nauja mylimąja rusų šokėja Polina Glen.

Nenuostabu, kad „Karibų piratų“ žvaigždė metų pabaigoje pasiilgo šeiminės laimės, kurią kadaise patyrė su savo vaikų motina V.Paradis.

Nors 14 kartu praleistų metų nenuvedė buvusių mylimųjų prie altoriaus, padarė juos artimus, palaikančius vienas kitą bet kokiomis gyvenimo aplinkybėmis.

Kaip sužinojo „Daily Mail“, Kalėdų išvakarėse Johnny atskrido į Paryžių ir apsistojo viename viešbučių. O pačias šventes praleido su Vanessa ir jų vaikais – 20-mete dukterimi Lily Rose ir 17-mečiu sūnumi Jacku.

J.Deppas planavo iš Prancūzijos sostinės išvykti gruodžio 26-ąją, bet paskutiniu momentu pakeitė savo sprendimą ir liko Paryžiuje – kalėdines atostogas jis pratęsė apsilankydamas legendiniame kabarete „Lido“.

Tik kitą dieną, gruodžio 27-ąją, jis sėdo į traukinį ir išvyko į Londoną.

Vargu ar verta laukti, kad atsinaujintų J.Deppo ir V.Paradis romanas. Jau kelerius metus aktorė laiminga su režisieriumi Samueliu Benchetritu. 2018-ųjų liepą jie susituokė San Simeono miesto rotušėje.

O štai J.Deppas vargu ar gali pasigirti sėkmingu asmeniniu gyvenimu. Šią vasarą jis išsiskyrė su 24 metų šokėja iš Sankt Peterburgo P.Glen.

Žiniasklaidos duomenimis, Johnny netgi norėjo Polinos tėvų Genadijaus ir Irinos prašyti mylimosios rankos, bet lemiamo žingsnio nežengė. Tai atsitiko dėl nesibaigiančių teismų su A.Heard. P.Glen neištvėrė – nutraukė santykius su aktoriumi ir grįžo į Rusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.