Edvardas Žičkus kviečia atsigręžti į 2019-uosius

„Lietuvos pramogų pasaulyje tai buvo rekordiniai skyrybų metai, kai į šipulius dužo net tvirčiausiomis bei idealiomis laikytos šeimos“, – žvelgdamas į praėjusius metus sako „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Gyvenimas“ vedėjas Edvardas Žičkus, kuriam ne viena mūsų šalies įžymybė patiki asmeniškiausius interviu.

 Jonas Sakalauskas ir Edvardas Žičkus.
 Jonas Sakalauskas ir Edvardas Žičkus.
 Jurga Šeduikytė ir Edvardas Žičkus.
 Jurga Šeduikytė ir Edvardas Žičkus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 8, 2020, 11:22 AM

Šio trečiadienio vakaro laida kvietė prisiminti svarbiausius 2019-ųjų įvykius ir interviu.

Juk būtent „Gyvenimo“ žiūrovams širdį apie vagystės skandalą išliejo net aštuonerius metus iš viešumos dingusi dainininkė Irma Jurgelevičiūtė, eterio metu prisipažinusi apie didžiausius gyvenimo klystkelius, nutrūkusias santuokas, svaigius ir pagundų kupinus šlovės metus bei norą sugrįžti į sceną.

O štai metų pabaigoje susižadėjęs plaukikas Danas Rapšys papasakojo savo meilės istoriją, o apie subyrėjusią šeimą Edvardui išsipasakojo dainininkė Jurga Šeduikytė, Operos ir baleto teatro vadovas Jonas Sakalauskas.

Kuo Lietuvai įsiminė praėję metai? Kokiomis istorijomis bei emocijomis gyveno garsiausi mūsų šalies žmonės, kokias viltis dėjo į su Naujaisiais metais siejamą naują gyvenimo etapą?

Apie visa tai pasakos „Lietuvos ryto“ televizijos laidos kūrėjai, kurie šiais metais su žiūrovais sveikinsis dar patogesniu laiku – trečiadieniais 21.30 val.

„Visas gyvenimo spalvas ir daug tikrų emocijų siūlome prieš pat miegą, kad po dienos įtampos ir nesibaigiančio naujienų srauto, būtų galima šiek tiek nutolti nuo nesibaigiančio lėkimo ir pilkų atspalvių“, – eterio permainomis džiaugiasi laidos „Gyvenimas“ vedėjas Edvardas Žičkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.