Prie „Info dienos“ vedėjų komandos jungiasi naujas veidas

Vasario mėnesį prie ilgiausios šalyje informacinės laidos „Info diena“ vedėjų komandos prisijungs žurnalistas Arnas Mazėtis. Žinių laidą, transliuojamą per LNK kanalų grupei priklausančią „Info TV“ televiziją, Arnas ves kartu su Viktoru Jakovlevu ir Liuda Kudinova.

 A.Mazėtis.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 A.Mazėtis.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2020, 1:49 PM

„Esu televizinių žinių žmogus ir grįžtu prie savo formato. „Info dienoje“ man atsiveria naujos galimybės – ne tik kalbinti studijos svečius, dienos herojus, bet ir kasdien rengti išsamias žinias, juolab, kad „Info diena“ yra išskirtinė laida, išsamiausia šalyje“, – sakė Arnas.

„Sveikiname naują komandos narį ir džiaugiamės, kad A. Mazėtis priėmė mūsų pasiūlymą, – sako LNK žinių studijos, rengiančios „Info dieną“, vadovas Rolandas Agintas. – „Info diena“ keičiasi, atsinaujina, bus daug naujų sprendimų, naujos struktūros, laida bus kur kas modernesnė. Būtent Arnas ir susidoros su naujais iššūkiais, o „Info dienos“ žiūrovai nudžiugs, išvydę mylimą televizijos veidą“.

„Man „Info diena“ patinka savo struktūra. Nesvarbu, kada įsijungti – penktą ar septintą vakaro, visada gali sužinoti visas dienos naujienas ir visais kampais. Beje, kaskart įsijungęs šią laidą, atrandu ir kažką naujo, negirdėto, nors pats nuolat esu prie naujienų pulso“, – sakė A. Mazėtis.

Simboliška, kad į LNK A. Mazėtis grįžta po dešimties metų – būtent LNK žiniose jis pradėjo savo televizinę karjerą. Vėliau žurnalistas dirbo portale „Alfa“, įvairiose pramoginėse laidose, nacionalinėje televizijoje. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.