Leonardo DiCaprio išgyvenimai: per plauką liko gyvas

Auksinio gaublio, Sidabrinio lokio ir kitų apdovanojimų laimėtoja, šešis kartus „Oskarui“ nominuota ir vieną „Oskarą“ pelniusi Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio (45 m.) yra patyręs išgyvenimų, kurie jį padarė kitokiu žmogumi.

„Titanikas“.
„Titanikas“.
„Romeo ir Džuljeta“.
„Romeo ir Džuljeta“.
„Infiltruoti“.
„Infiltruoti“.
Daugiau nuotraukų (4)

Parengė Ona KACĖNAITĖ

2020-01-20 13:54, atnaujinta 2020-01-20 13:57

Filmuose L.DiCaprio patyrė daugelį įvairių mirčių. Kino juostoje „Titanikas“ nuskendo jūroje, tragedijoje „Romeo ir Džuljeta“ mirė nuo nuodų dozės, kriminaliniame trileryje „Infiltruoti“ buvo nušautas airių mafijos.

Tikrame gyvenime kino žvaigždei mirties pavyko išvengti, tačiau arti jos jis buvo atsidūręs net tris kartus.

Pavyzdžiui, kai 2006-aisiais filmavosi Pietų Afrikos Respublikoje. Aktorius buvo po vandeniu narve, kai prie jo pavojingai priartėjo baltasis ryklys.

Viršutinė narvo dalis buvo atvira, todėl iki pusės prasmukęs ryklys vis grybštelėdavo kino žvaigždę. Iš filmavimų Pietų Afrikos Respublikoje L.DiCaprio grįžo su paviršutinėmis kandimų žaizdomis.

Kitą siaubo scenarijų aktorius patyrė skrydžio į Rusiją metu. Pro iliuminatorių pažvelgęs vyras išvydo degantį lėktuvo sparną – sprogo variklis. Laimė, kad lėktuvą sugebėta priverstinai nutūpdyti Niujorke.

„Titaniko“ žvaigždė trečią kartą pajuto mirties alsavimą irgi būdama ore.

Per šuolį uždelsto išsiskleidimo parašiutu jo virvės susipainiojo ir parašiutas negalėjo išsiskleisti. Avarinį parašiutą pavyko išskleisti tiktai paskutinę minutę.

Teigiama, kad net tokie dramatiški įvykiai nesumažino L.DiCaprio optimizmo bei drąsos.

Iš tikrųjų kino žvaigždė labiau žinoma savo pesimistinėmis nuotaikomis. Jis dar niekaip negali apsispręsti, ar jo vaikai turėtų ateiti šį pasaulį.

„Esu įsitikinęs, kad iš esmės žmogaus prigimtis yra destruktyvi. Vis dar neatmetu nelaimingo atsitikimo galimybės, net jei esu išgyvenęs daug įvairių nelaimių“, – sakė Holivudo žvaigždė.

Kas L.DiCaprio įkvėpė drąsos?

„Privalau turėti septynis gyvenimus kaip katė. O jei rimtai – tampu vis brandesnis. Artimiausių draugų ir mano šeimos meilė daro mane stiprų, suteikia vilties ir gelbėja“, – sakė Holivudo žvaigždė L.DiCaprio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti