Prieš filmo komiksų gerbėjams premjerą – griežta „Warner Bros.“ sąlyga kino kritikams

Jau šiandien, vasario 7 dieną, viso pasaulio kino teatruose įvyks komiksų gerbėjų itin laukiamos juostos „Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ premjera.

Juostos „Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ akimirka.
Juostos „Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ akimirka.
Juostos „Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ akimirka.
Juostos „Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ akimirka.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 7, 2020, 10:05 AM

Tiesa, įprasta, jog žiūrovai laukia ne tik filmo premjeros, bet ir dar prieš ją žiniasklaidoje pasirodančių kino kritikų recenzijų.

Tačiau šįkart veiksmo trilerį pristatanti kino studija „Warner Bros.“ iškėlė griežtą sąlygą apžvalgininkams ir atsiliepimai apie juostą pasirodė tik likus kelioms dienoms iki vasario 7-tosios, rašoma pranešime spaudai.

Filmo anonsas:

Tai yra išties neįprastas kino studijos sprendimas, mat paprastai stengiamasi, kad dar iki juostos pasirodymo kuo daugiau kino kritikų paviešintų savo vertinimus tinklaraščiuose bei žiniasklaidos priemonėse.

Pasirodė įvairių šio žingsnio vertinimų – imta net galvoti, jog taip „Warner Bros.“ Stengiasi užkirsti kelią neigiamoms recenzijoms.

Tačiau kino pramonės ir viešųjų ryšių žinovai neigia tokias kalbas.

Jų manymu, taip siekiama nebent dar labiau sukelti premjeros laukimo jausmą ir pakankinti gerbėjus, kad šie iki pat premjeros nežinotų, ko tikėtis iš filmo.

Beje, tai ne pirmas šios kino kompanijos filmas, kuriam skirtas toks recenzijų pasirodymo embargas.

Ir, pasak žinovų, toks sprendimas neturi nieko bendro su filmo kokybe.

Su šia premjera į kino ekranus grįžta talentingoji aktorė Margot Robbie, kurios įkūnyjama Harlė Kvin komiksų gerbėjus sužavėjo filme „Savižudžių būrys“.

„Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ pasakos istoriją apie tai, kaip į Kasandros rankas patekęs ypatingas deimantas paverčia ją gyvu taikiniu.

Šio brangakmenio ieško Romanas Sionis – vienas grėsmingiausių Gotamo nusikaltėlių, dar žinomas slapyvardžiu Juodoji Kaukė ir be gailesčio susidorojantis su visais, stojančiais jam skersai kelio. Kartu su dar trim Plėšriosiomis Paukštėmis – Medžiotoja, Juodąja Kanarėle ir Renė Montoja – Harlė imasi globoti Kasandrą ir stoja prieš Romano smogikų armiją.

Drauge su M.Robbie filme pamatysime ir daugiau garsių veidų – Ewaną McGregorą, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez.

„Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ kino ekranuose – jau nuo šio penktadienio, vasario 7 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.