Bradley Cooperio draugė užsimojo surasti jam moterį

Aktorė Sienna Miller (37 m.) nutarė padėti savo senam draugui Bradley Cooperiui (44 m.). Jos manymu, aktoriui laikas baigti atsiskyrėlišką gyvenimą, kuriam jis save pasmerkė po išsiskyrimo su modeliu ir dukters Leos motina Irina Šeik (33 m.).

Aktorė S.Miller užsimojo surasti B.Cooperiui tinkamą porą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktorė S.Miller užsimojo surasti B.Cooperiui tinkamą porą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2020, 12:17 PM

Sienna draugauja su Bradley jau daugiau kaip penkerius metus – nuo tada, kai kartu filmavosi Clinto Eastwoodo juostoje „Amerikiečių snaiperis“. Tuomet S.Miller ir B.Cooperis išsiaiškino, kad turi apie ką vienas su kitu pasikalbėti, ir iki šiol palaiko draugiškus ryšius

Stebėdama Bradley gyvenimą po to, kai jį paliko Irina, Sienna priėjo išvadą, kad reikėtų jam padėti atsikratyti saviizoliacijos.

Pastaruoju metu jis daug dirba, o visą laisvalaikį skiria dukteriai Leai, su kuria motina netrukdo matytis.

Kaip leidiniui „Globe“ papasakojo geras S.Miller draugas, aktorė užsimojo surasti B.Cooperiui tinkamą porą.

Nors aktorius moterų atžvilgiu labai išrankus, ji įsitikinusi, kad pakankamai gerai jį pažįsta, kad parinktų tinkamą kandidatę į būsimas drauges.

Sienna esą jau sudarė kandidačių į šį vaidmenį sąrašą iš pažįstamų modelių ir aktorių. Dabar ji laukia, kada B.Cooperis atvyks į Londoną, kad surengtų savo namuose keletą vakarėlių, į kuriuos paeiliui kvies tas merginas.

Priminsime, kad B.Cooperis išsiskyrė su I.Šeik šių metų birželį po gandų apie jo romaną su Lady Gaga. Iki Irinos jis susitikinėjo su modeliu Suki Waterhouse.

O dar anksčiau B.Cooperis palyginti ilgai draugavo su Renee Zellweger. Tačiau nė viena tų istorijų nesibaigė nei santuoka, nei nuolatiniais ilgamečiais ryšiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.