„Tiketa“ ir „Siemens arena“ informuoja: imtasi papildomų priemonių užtikrinant žiūrovų saugumą

Pirmaujanti šalies bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ informuoja, kad renginiai vyksta kaip įprastai, o Vilniaus „Siemens“ arenoje ir kitose renginių vietose organizatoriai ėmėsi papildomų priemonių užtikrinančių žiūrovų saugumą.

 „Tiketa“ ir „Siemens arena“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 „Tiketa“ ir „Siemens arena“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2020, 2:33 PM

„Žiūrovų saugumas ir geros emocijos renginyje mums yra svarbiausia, todėl nors suvaržymų vykti renginiams nėra, ėmėmės papildomų priemonių, kad užtikrintume saugią aplinką arenoje.

Taip pat bendraujam su renginių organizatoriais ir nuolat stebime situaciją. Jei tik ji pasikeis, nedelsiant atitinkamai reaguosime ir informuosime“, – sako „Tiketa“ ir „Siemens arena“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

Atsižvelgiant į specialistų rekomendacijas, „Siemens“ arena dabar dažniau valoma, dezinfekuojami paviršiai. Lankytojams primenama pasirūpinti jų pačių rankų higiena – kuo dažniau ir taisyklingai jas plauti, arenoje iškabinti priminimai, kaip tai daryti teisingai.

Ketvirtadienio vakarą arenoje koncertavo Max Barskih, o šį koncertą stebėjo daugiau kaip 5 tūkst. žmonių – maždaug tiek, kiek ir buvo parduota bilietų.

„Kiekvienas žmogus turi teisę nuspręsti, ar eiti į renginį, nes už savo sveikatą yra atsakingas pats. O mums ir renginių organizatoriams rūpi, kad žiūrovai būtų saugūs ir patirtų geras emocijas, turiningai praleistų laisvalaikį“, – sako A. Žiauberis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.