Žurnalistas Dailius Dargis: „Ten, kur dideli pinigai, ten ir gražios moterys“!

Kaip milijonus krovėsi šiandien į turtingiausių šalies žmonių sąrašus patenkantys lietuviai? Kaip po Nepriklausomybės Lietuvoje radosi mafija ir kokiais būdais verslininkus priversdavo mokėti įspūdingas duokles? Kas nutikdavau su tais, kurie nutardavo priešintis reketui? Ir, ką greta verslo bei mafijos veikdavo gražiausios lietuvaitės?

Dailius Dargis ir Edvardas Žičkus.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Dailius Dargis ir Edvardas Žičkus.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Dailius Dargis.<br>Ž.Zimnickaitės nuotr.
Dailius Dargis.<br>Ž.Zimnickaitės nuotr.
Dailius Dargis.<br>LR archyvo nuotr.
Dailius Dargis.<br>LR archyvo nuotr.
Dailius Dargis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dailius Dargis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2020-03-06 15:16, atnaujinta 2020-03-06 17:16

Apie visa tai jau šįvakar „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“ pasakos žurnalistas bei rašytojas Dailius Dargis.

„Šiandien schema, kaip užgrobti turtingo vyro milijonus daug aiškesnė, – sakė D.Dargis, – Į milžiniškas verslo imperijas infiltruojamos moterys, kurios sužavi savininkus, susuka jiems galvas, jos tampa meilužėmis, po to netikėtai užima žmonų vietas, o tada viską perima į savo rankas, buvusius artimuosius palikdamos be nieko“.

Tačiau, kai mūsų šalis atgavo Nepriklausomybę nebuvo nei gerai apgalvotų praturtėjimo schemų, nei milijonus rikiuojančių sąrašų.

Tada viskas pakluso kitokiems dėsniams. Sakoma, kad beveik visi Lietuvos verslo magnatai savo pirmąjį milijoną uždirbo ne visai teisėtais būdais.

Tam pritaria ir kriminalinių knygų bei ne vieno rezonansinio atgarsio sulaukusio žurnalistinio tyrimo autorius Dailius Dargis.

„Šeima visada buvo svarbi tiek verslo, tiek kriminalinio pasaulio lyderiams. Todėl moterims visuomet tekdavo ypatingas vaidmuo.

Nesvarbu, ar ji buvo teisėta žmona, ar visiems gerai žinoma meilužė“, – atskleidė laidos pašnekovas.

Kodėl gražiausias šalies moteris iki šių dienų vilioja nusikaltėlių glėbys? Kodėl grožio konkursų laureatės, dainininkės ir televizijos žvaigždės laimės ieško pavojinguose santykiuose su žiauriausiais nusikaltėliais?

Ir, kokį gyvenimą atranda tokioje sąjungoje? Ar tai aklas blizgaus ir turtingo gyvenimo vaikymasis, ar psichologinis sutrikimas – Dailiaus paklausė laidos vedėjas Edvardas Žičkus, kai jų dviejų pokalbis pasisuko apie visai Lietuvai gerai žinomas istorijas, bet iki šiol negirdėtus jų užkulisius.

„Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai išvys ir ilgus metus neviešintus archyvinius kadrus, iliustruojančius to meto turtuolių ir banditų gyvenimą.

D.Dargis prieš kelerius metus savo tyrimus sutalpino į knygą apie juodąsias Lietuvos našles ir neslepia jai išvydus dienos šviesą sulaukęs nemažai reakcijų. Kokių?

Tai jau šįvakar atskleis pokalbyje su E.Žičkumi. Kaip ir tai, kodėl teisėsaugos pareigūnai viešinant juodžiausias Lietuvos nusikalstamo pasaulio istorijas labiau linkę tylėti nei bendradarbiauti?

Laida „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“ – jau šįvakar 21 val. 30 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.