Arnoldui Schwarzeneggeriui karantiną praskaidrina augintiniai

Buvęs Terminatorius ir Kalifornijos meras Arnoldas Schwarzeneggeris (72 m.), kaip ir visi amerikiečiai, dabar laikosi saviizoliacijos režimo. Kompaniją jam palaiko augintiniai: arkliukas Viskis, asilė Lulu ir Jorkšyro terjeras Čeris.

Augintinė Lulu padeda A.Schwarzeneggeriui žaisti šachmatais.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Augintinė Lulu padeda A.Schwarzeneggeriui žaisti šachmatais.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2020, 11:12 AM

Holivudo aktorius A.Schwarzeneggeris nuo kovo vidurio instagrame publikuoja nuotraukas ir trumpus vaizdo siužetus, kuriuose bendrauja su keturkojais bičiuliais.

Šią savaitę jis surinko apie milijoną patiktukų po nuotrauka, kurioje tarsi žaidžia šachmatais su asile Lulu.

Parašas skelbia: „Ji – ne geriausias žaidimo partneris, bet ji stengiasi. Jeigu jūs ką nors atidėliojote – pavyzdžiui, iš savo šeimos narių išmokti žaisti šachmatais, – išnaudokite laiką, kurį normaliomis sąlygomis leistumėte ne namuose.“

A.Schwarzeneggeris, kaip ir daugelis Holivudo žvaigždžių, įsitraukė į kampaniją, raginančią amerikiečius likti namuose.

Pavyzdžiui, jis išleido partiją marškinėlių, ant kurių pavaizduotas su Lulu ir Viskiu. Ant jų užrašyta: „Don’t be an ass – stay inside“ („Nebūk asilas, sėdėk namuose!“).

Marškinėlius galima įsigyti už 25,99 dolerio. Visas pelnas iš pardavimo bus skirtas maistui nepasiturinčioms šeimoms pirkti.

O praėjusį sekmadienį išėjęs pasivaikščioti aktorius susitiko su savo šeimos nariais: vaikais Katherine (30 m.), Patricku (26 m.), 40-mečiu žentu Chrisu Prattu („Galaktikos sergėtojų“ žvaigždė vedė Katherine pernai, panašu, kad pora jau laukiasi kūdikio), taip pat buvusia žmona Maria Shriver (64 m.).

Pastarąjį kartą Maria ir Arnoldas kartu buvo pastebėti prieš 15 mėnesių. Dabar jie gana gyvai bendravo, bet stengėsi išlaikyti dviejų metrų distanciją vienas nuo kito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.