Gintaro Mikalausko karjeroje – pokyčiai

Prie televizijos žiūrovų pamėgtos laidos „Vartotojų kontrolė“ kūrėjų komandos nuo šios savaitės prisijungia naujas jos vedėjas Gintaras Mikalauskas.

Gintaras Mikalauskas.<br>E.Genio nuotr.
Gintaras Mikalauskas.<br>E.Genio nuotr.
Giedrius Drukteinis.<br>D.Umbraso nuotr.
Giedrius Drukteinis.<br>D.Umbraso nuotr.
Monika Garbačiauskaitė-Budrienė ir Gytis Oganauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Garbačiauskaitė-Budrienė ir Gytis Oganauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 6, 2020, 11:18 AM

Gintaras yra sukaupęs didelę renginių ir laidų vedimo patirtį – jam yra patikimi vesti valstybinės svarbos renginiai, jis yra vedęs TV laidas, dirbęs tiesioginiame eteryje.

Televizijos žiūrovams G.Mikalauskas yra pažįstamas ir iš ankstesnių laidų – jis yra vedęs „Sekmadienio loto“, kt. projektus.

„Vertiname Gintaro profesionalumą ir džiaugiamės, kad jis jungiasi prie laidos kūrėjų komandos“, – sakė LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.

Gintaras keičia su LRT atsisveikinantį Giedrių Drukteinį, jam priėmus sprendimą sukti į politiką.

„Visuomeninis transliuotojas laikosi politinio neutralumo pozicijos, aktyviai politinėje veikloje dalyvaujantis laidos vedėjas neišvengiamai susidurtų su interesų konfliktu.

Siekdami to išvengti apibusiu sutarimu priėmėme sprendimą.

Dėkojame Giedriui už darbą kartu ir linkime jam sėkmės naujuose profesiniuose iššūkiuose“, – sakė LRT atstovas.

„Laida „Vartotojų kontrolė“ yra labai reikalinga, nes išmanyti vartotojo teises šiais laikais yra svarbu kiekvienam iš mūsų.

Laidoje kalbame apie praktinius, kasdienius, žmonėms svarbius dalykus. Aš ir pats sužinau daug naudingos informacijos. Kviečiame ir pačius žiūrovus kelti problemas, klausimus – aiškinsimės ir kartu ieškosime sprendimų“, – sakė G.Mikalauskas.

Laidoje „Vartotojų kontrolė“ pateikiama svarbi vartotojams informacija, ekspertų patarimai ir rekomendacijos, ką reikia žinoti apie maisto ir ne maisto produktus, nekokybiškas ar klaidinančias vartojimo paslaugas.

Programos kūrėjų tikslas – šviesti vartotojus suteikiant naujausią aktualią informaciją. Laida, kurios šūkis yra „Vartotojai privalo žinoti tiesą!“, LRT eteryje transliuojama nuo 2018 m. rudens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.