Iš viešumos dingęs buvęs „Panelės TV“ vedėjas A. Juodiškis-Plaštakė papasakojo, ką veikia

„Aš būtent dabar esu tame taške. Pradedu nuo nulio... Taip, kaip 2006 metais, kai jaunas berniukas Jonukas sudalyvavo realybės šou, paskui įsidarbino radijo stotyje, o tada prasidėjo viskas... Visa patirtis mane išmokė, davė supratimą, kad nereikia skubinti įvykių, kad viskas, ką tu darai, ypač, jei nori daryti aukščiausiame lygyje, negali pasiekti per porą dienų, per savaitę....“, – teigia radistas ir didžėjus, 36–erių Jonas Nainys-Jovani.

 Aurimas Juodiškis.
 Aurimas Juodiškis.
 Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.
 Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.
Jonas Nainys.
Jonas Nainys.
Jonas Nainys ir Simona Nainė.<br>LR archyvo nuotr.
Jonas Nainys ir Simona Nainė.<br>LR archyvo nuotr.
Jonas Nainys ir Simona Nainė.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
Jonas Nainys ir Simona Nainė.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Jonas Nainys.
 Jonas Nainys.
 Aurimas Juodiškis.
 Aurimas Juodiškis.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Apr 27, 2020, 2:34 PM, atnaujinta Apr 27, 2020, 2:35 PM

Jonas sako, kad dabar, kai jo neliko televizijoje ir radijuje, jis jaučiasi tarsi gyvenimą pradėtų nuo nulio. Vyro planuose – tarptautinė didžėjaus ir muzikos atlikėjo karjera.

„Tikiu, kad man pavyks. Vadovaujuosi tomis pačiomis taisyklėmis, kurios padėjo pripažinimo ir populiarumo susilaukti Lietuvoje“ , – pasakojo Jonas.

Tai – atkaklus, kruopštus darbas, kantrybė, ir aiškus kiekvieno žingsnio planavimas aiškiai žinant tikslą.

Tiesa, pasaulį užklupęs koronos virusas Jono planus kiek pristabdė – buvo atšaukti pasirodymas viename garsiausių ir prestižiškiausių JAV klubų bei daugelis kitų planų. Tačiau, kaip sako Jonas, atsirado daugiau laiko tobulėjimui, ir kūrybai.

„Netgi pradėjau kiekvieną dieną bėgioti“, – pasakojo Jonas. Vyras pasidalino pribloškiančiais kadrais iš paskutinės kelionės Dubajuje, į kurią vyko su žmona Simona.

Egzotiškame Dubajuje pora nusifilmavo ir naujam Jono ir muzikos prodiuserio bei dainininko amerikiečio Danielio Capellaro kūriniui „Half life“.

„Įsitikinau, kad tai dirbtinis miestas, kuriame galima įgyvendinti bet kokią žmogaus vaizduotę, nes pinigai iš tiesų gali viską“, – sakė Jonas.

Ką reiškia pradėti gyvenimą nuo nulio esant populiarumo ir pripažinimo viršūnėje Lietuvoje, puikiai pažįstama ir kitam laidos herojui, 39–erių vizažistui Aurimui Juodiškiui. Lietuvoje Aurimas buvo garsiausias vizažo meistras, graibstomas garsių moterų, geidžiamas televizijos projektuose ir fotosesijose, tačiau vieną dieną Aurimas visus nustebino susikrovęs lagaminą ir išvykęs laimės ieškoti į Dubajų.

Spaudoje Aurimas yra minėjęs, kad tuomet, kai išvyko, duso nuo noro kelti sparnus, be to, Lietuvoje prasidėjo krizė. „Tuo metu kaip tik užėjo krizė, visi kažkaip žiauriai suspaudė kumščiukus, kad sau tuos pinigus laikytų. Darbų buvo, darbų netrūko ir tuo metu, tiesiog reikėjo 70 procentų pigiau dirbti.

Pirmojo rimto užsakymo Dubajuje Aurimui teko laukti metus. Visą tą laiką jis gyveno iš santaupų. Tam, kad sulauktų pripažinimo Dubajuje, Aurimui pravertė Lietuvoje išmoktos pamokos – kaskart jausti atsakomybę už prisiimtus darbus ir dirbti neskaičiuojant nei jėgų, nei valandų net tuomet, kai sunkiai sergi.

Ir nors klientų Aurimui – netrūko, o spaudoje jis buvo vadinamas garsiausiu ir geriausiu Lietuvos vizažistu, vieną dieną nusprendė, kaip pats sako, dėl sportinio intereso pabandyti laimę svetur.

Pasaulinio garso modelis Alessandra Ambrozio, aktoriai Lindsay Lohan, Jackie Chan, Gwyneth Paltrow – tai tik kelios garsenybės, kurias grimuoti teko Aurimui, ir kurias jis gali minėti viešai. Kur kas dažniau Aurimui tenka pasirašyti itin griežtą konfidencialumo sutartį, pagal kurią draudžiama atskleisti bet kokią informaciją.

Apie gyvenimą nuo nulio, kai esi populiarumo viršūnėje, jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.