Johno Travoltos meilės nuotykiai – apipinti skandalais

Johną Travoltą (66 m.) ir prieš tris savaites kovą su krūties vėžiu pralaimėjusią jo žmoną Kelly Preston (57 m.) gerbėjai vadino gražiausia Holivudo pora. Jos meilės neatšaldė netgi buvusio J.Travoltos piloto pasakojimas apie jų intymius ryšius.

J.Travoltos ir K.Preston santuoka truko 28 metus.<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Travoltos ir K.Preston santuoka truko 28 metus.<br>„Scanpix“ nuotr.
Už vaidmenį filme „Kontraktas su neūžauga“ („Get Shorty“, 1995 m.) J.Travolta pelnė „Auksinį gaublį“.<br>imdb.com nuotr.
Už vaidmenį filme „Kontraktas su neūžauga“ („Get Shorty“, 1995 m.) J.Travolta pelnė „Auksinį gaublį“.<br>imdb.com nuotr.
J.Travolta.  <br>AP / „Scanpix“ nuotr.
J.Travolta.  <br>AP / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 28, 2020, 9:24 AM

Aktorių J.Travoltos ir K.Preston santuoka truko 28 metus. Juodu susilaukė trijų vaikų: dukters Ellos, sūnų Benjamino ir Jetto, kuris buvo neįgalus ir mirė 2009-aisiais būdamas šešiolikos metų.

Vis dėlto nuolat sklandė gandai apie Auksinio gaublio laureato J.Travoltos lytinę orientaciją. Buvo kalbama, kad gražuolės K.Preston sutuoktinis gyvena dvilypį gyvenimą.

Viename jis – heteroseksualas, rūpestingas tėvas ir mylintis vyras. Kitame – homoseksualių fantazijų įaudrintas priekabiautojas.

Leidinys „The National Enquirer“ buvo išspausdinęs šokiruojančią buvusio J.Travoltos meilužio Dougo Gotterbos išpažintį, kurioje vyras detaliai pasakojo apie savo romaną su garsenybe. Esą į meilės nuotykius jiedu buvo pasinėrę dar iki J.Travoltos ir K.Preston pažinties.

Jie susipažino 1981 meais, kai D.Gotterba siekė tapti privataus aktoriaus lėktuvo pilotu.

Greitai susibičiuliavę vyriškiai ėmė leisti itin daug laiko kartu.

„Mes daug laiko praleisdavome lėktuve, ne ką mažiau ir ant žemės. Kartą buvome apsistoję viename viešbutyje Karmelio kalno (Izraelis) papėdėje, vakarieniavome restorane ir gurkšnojome brangiausią vyną.

Visą laiką jaučiau, kad Johnas su manimi flirtuoja. Išėję iš restorano pasukome savo kambarių link ir jis staiga manęs paklausė, ar aš nenorėčiau masažo“, – teigė D.Gotterba ir pridūrė, kad pasiūlymas jo nenustebino, o paprastas masažas netrukus išsirutuliojo į audringą seksą.

„Johnas buvo švelnus, tačiau tuo pat metu ir labai aistringas.

Kitą rytą jis negalėjo liautis šypsojęsis ir vis kartojo, kad praėjusi naktis jam suteikė daug laimės“, – pasakojo buvęs J.Travoltos meilužis.

Regis, laimės būta tiek daug, kad J.Travolta ryžosi rizikuoti ir toliau palaikyti romantišką ryšį su savo pilotu. Jie ne kartą atostogavo Havajuose, Amsterdame ir Kenijoje.

„Kartais jis kartu skraidindavo ir moteris, kad tik visuomenei nekiltų įtarimų dėl jo orientacijos. Tačiau naktis mudu leisdavome dviese – tai buvo mūsų mažytė paslaptis“, – prisipažino D.Gotterba.

Vis dėlto aktoriaus meilužis suvokė, koks nuopuolis laukia jo mylimojo, jei jųdviejų santykiai iškils į viešumą. Būtent Dougas anuomet pastūmėjo J.Travoltą susirasti merginą, kuri jam būtų lyg priedanga. Ir štai tuomet Johno gyvenime atsirado Brooke Shields.

„Tarp jų nebuvo jokios aistros, jokio ryšio – nebuvo nieko.

Jie tiesiog staipėsi ir šypsojosi prieš kameras vaidindami gražią porą“, – teigė J.Travoltos meilužis.

Vis dėlto po penkerių metų D.Gotterbos ir J.Travoltos santykiai nutrūko.

„Jis dažnai neperspėjęs pasirodydavo ant mano namų durų slenksčio tik tam, kad patikrintų, ar aš esu namie ir ar nesu su kitu vyru.

Jis įžengdavo pro duris ir tekinas leisdavosi į mano miegamąjį, kuisdavosi po skalbinius – Johnas nuolat bandė pagauti mane nusikaltimo vietoje, įrodyti, jog esu jam neištikimas“, – prisiminė D.Gotterba.

J.Travolta nesikalbėdavo su savo meilužiu ištisas dienas, jei tik jis, aktoriui užsigeidus, neatsisakydavo visų savo planų. Paskutinį kartą jie matėsi 1992-aisiais, po to, kai Johnas vedė K.Preston.

„Mes draugiškai pasišnekučiavome, ir staiga man išsprūdo: „Na, Johnai, prisipažink. Dabar, kai esi vedęs, pradėjai geisti moterų ar tave vis dar traukia vyrai?“ – sarkastiškai paklausė buvęs aktoriaus meilužis.

Tačiau net ir sumainęs aukso žiedus su išrinktąja K.Preston J.Travolta prisipažino vis dar jaučiąs milžinišką potraukį prie vyrų.

Tai – ne vienintelis kartas, kai viešumoje aptarinėjami pikantiški J.Travoltos nuotykiai su vyrais. Prieš kelerius metus J.Travolta bylinėjosi su dviem masažuotojais, apkaltinusiais aktorių lytiniu priekabiavimu.

2009-aisiais į teismą kreipėsi dar viena tariama J.Travoltos seksualinių fantazijų auka.

Kruiziniame laive, kuriuo plaukė ir aktorius, dirbęs Fabianas Zanzi tikino, kad įžymybė peržengė visas įmanomas padorumo ribas ir bandė jį lytiškai išnaudoti.

Į J.Travoltos kajutę Fabianas pateko nešinas garsenybės užsakytu maistu. Kartu su aktoriumi kajutėje buvo dar du vyrai.

F.Zanzi skubiai pasišalino, tačiau netrukus sulaukė pakartotinio maisto užsakymo.

Šįkart pravėrus kajutės duris J.Travolta buvo vienas. Jo grožybes pridengė tik rankšluostis.

Trumpai pasišnekučiavus aktorius pradėjo skųstis kaklo skausmais ir paprašė Fabiano atlikti jam sprando masažą. F.Zanzi priartėjus prie aktoriaus, jis nusimetė rankšluostį. Tačiau toliau – dar blogiau.

F.Zanzi teigia, kad susijaudinęs J.Travolta jį apsikabino ir ėmė trintis į jį savo pasididžiavimu.

Pasak laivo darbuotojo, vargais negalais jam pavyko išsivaduoti.

Kruizinio laivo darbuotojas tikino, kad, siekdamas nuslėpti kompromituojantį incidentą, J.Travolta pasiūlė jam 12 tūkst. JAV dolerių mainais į tai, kad jis šią paslaptį nusineš į kapus.

Bet šoką patyręs darbuotojas kaipmat paviešino visą istoriją.

Be jokios abejonės, J.Travoltos spaudos atstovai neigė bet kokius kaltinimus ir tikino, kad šios istorijos tėra pramanas, skirtas sulyginti aktorių su žeme ir pakenkti jo reputacijai.

Telieka spėlioti, kodėl garsaus aktoriaus gyvenimas apipintas tokia gausybe skandalų, susijusių su homoseksualumu.

D.Gotterba: „Johnas buvo švelnus, bet tuo pat metu ir labai aistringas. Kitą rytą jis negalėjo liautis šypsojęsis ir vis kartojo, kad praėjusi naktis jam suteikė daug laimės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.