Atskleisti pikantiški faktai apie naująją Brado Pitto mylimąją Nicole Mary

Vokietijos modelis iš Berlyno Nicole Mary (27 m.) atsidūrė geidžiamiausio pasaulio vienišiaus, Holivudo žvaigždės Brado Pitto (56 m.) glėbyje. Ką tokio turi ši ilgakojė gražuolė, sugebėjusi nuskinti net tokio kalibro žvaigždę?

 N.Mary.<br> Soc. tinklų nuotr.
 N.Mary.<br> Soc. tinklų nuotr.
 N.Mary.<br> Soc. tinklų nuotr.
 N.Mary.<br> Soc. tinklų nuotr.
 B.Pittas.<br> Scanpix nuotr.
 B.Pittas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 5, 2020, 10:01 AM

Kai 1,78 metro ūgio (kitos apimtys – 86 x 61 x 89 cm) Nicole pasirodo viešumoje, visų dėmesys – tiek vyrų, tiek moterų – nukrypsta į ją.

Ji ne tik jausminga būtybė, bet ir agresyvi flirtuotoja.

Vieni lygina su tarptautinio pripažinimo sulaukusiu rusų modeliu Irina Shayk (34 m.), kitiems atrodo, jog N.Mary panaši į buvusią didžiąją B.Pitto meilę Angeliną Jolie jaunystėje.

Nicole nėra vieniša gražuolė. Ji – populiariausio Berlyno įžymybių restorano „Borchardt“ savininko Rolando Mary (68 m.) žmona.

Pora augina sūnų Emilį (7 m.). Apie jo šiokiadienius įžymioji motina mėgsta pasakoti savo „Instagram“ paskyroje.

Prieš kelis mėnesius pramogų pasaulį apskriejo sensancinga žinia – Berlyno modelis N.Mary (buvusi Nicole Poturalski) pasigavo B.Pittą. Vieną stambiausių pramogų pasaulio žuvų.

Užfiksuota, kaip B.Pittas su N.Mary mėgavosi vienas kitu „Chateau Miraval“ – Holivudo žvaigždės pilyje ir vynuogyne Pietų Prancūzijoje.

Ten jie praleido keturias romantiškas dienas. Nicole slapta atvyko iš Berlyno, B.Pittas – iš JAV.

Jie susitiko Paryžiuje. Iš ten privačiu lėktuvu modelis ir Holivudo žvaigždė išskrido į „Chateau Miraval“.

JAV piliečiams dėl koronaviruso galioja draudimas įvažiuoti į Europos Sąjungos šalis. Bet yra išimtis, jei čia turi nekilnojamojo turto ar verslą. Tuo ir pasinaudojo B.Pittas.

Be to, jis pristatė savo naująjį rožinį šampaną „Fleur de Miraval“.

Žinia apie modelio ir Holivudo žvaigždės išvyką sprogdino ne tik internetą.

Per kraštus liejosi ir vis dar sutuoktinės Holivudo žvaigždės A.Jolie (45 m.) emocijos. Juk šioje pilyje 2014-aisiais įžymioji pora vienas kitam ištarė lemtingąjį „taip“.

Nicole su Holivudo žvaigžde B.Pittu susipažino būtent savo vyro restorane. 2019 m. rugpjūtį B.Pittas kartu su kita žvaigžde Leonardo DiCaprio (45 m.) pristatė savo filmą „Vieną kartą Holivude“.

Po vakarienės restorane „Borchardt“ svečiai pasinėrė į naktinio Berlyno – patraukė į klubą „Tarantino’s Bar“. Ten atsidūrė ir Nicole.

Liudininkų teigimu, ten tarp B.Pitto ir N.Mary plykstelėjo kibirkštis.

Modelis davė superžvaigždei savo mobiliojo telefono numerį.

Po trijų mėnesių N.Mary pirmą kartą nuskrido pas B.Pittą į Los Andželą (JAV).

Lapkritį paparacai juos nutvėrė jausmingai flirtuojančius per garsiojo JAV reperio Kanye’o Westo (43 m.) koncertą pramogų centre „Hollywood Bowl“.

Tiesa, Nicole ne kartą buvo pastebėta garsių vyrų draugijoje.

Modelis puikiai pažįsta ir Holivudo aktorių bei prodiuserį Gerardą Butlerį (50 m.), ir „Titaniko“ žvaigždę L.DiCaprio.

Kartu su bičiule, iraniečių kilmės vokiečių modeliu Shermine Sharivar (37 m.) 2017-aisiais N.Mary lankėsi Kanų kino festivalyje.

Teigiama, kad per vakarėlį L.DiCaprio žaismingai grybštelėjo Nicole sėdmenis. Ir panašu, kad abiem tai patiko. Apie tai modelis net viešai pasakojo savo restorane „Borchardt“.

Ką apie visa tai sako modelio sutuoktinis R.Mary?

Jis tikina, kad jų santuoka esanti atvira. Tradiciniai požiūriai ir kategorijos, tokios kaip „nuosavybė“, yra svetimos pirmiausia gyvenimo patirties nestokojančiam R.Mary.

Nicole buvo tik 16 metų, kai jie susitiko pirmą kartą. Tuomet jos agentas patarė užsukti į įžymybių susitikimo vietą – restoraną „Borchardt“.

Ten ji galės susipažinti su reikalingais žmonėmis.

Kai Nicole sulaukė pilnametystės, ji su restorano savininku R.Mary tapo pora. Būdama 20-ies jau laukėsi.

Žurnalistų paklausta apie santykius su B.Pittu Nicole kol kas apsiriboja žodžiais: „Nieko nesakysiu.“

Nieko nekomentuoja ir jos sutuoktinis R.Mary.

Kita vertus, jam nėra ko per daug graužtis – restoranas „Borchardt“ tapo pasaulinio lygio įžymybe.

Mėgsta ir meną, ir kaimą

- Mary Nicole (Poturalski) pirmuosius savo gyvenimo metus praleido Varšuvoje (Lenkija). Po to su tėvais išvyko į Vokietiją ir apsistojo Bergkameno mieste.

- Kai tėvai – Agnieszka ir Januszas Poturalskiai – išsiskyrė, Nicole su mama ir seserimi glaudėsi nedideliame nuomojamame bute. Joms sunkiai sekėsi sudurti galą su galu.

- Nicole svajojo tapti jūrų biologijos specialiste, tačiau 13-metė mergaitė kaip modelis buvo pastebėta Paryžiaus disneilende.

- Nicole kalba keturiomis kalbomis – vokiečių, lenkų, anglų ir prancūzų. N.Mary laikoma apsiskaičiusia moterimi, ji yra meno žinovė. Teigiama, kad tai B.Pittui ypač patiko.

- Modeliui patinka gyvenimas kaime. Ji mielai leidžia laiką sodyboje „Hof Speck“ (Meklenburgo-Pomeranijos žemė), kur laiko avis. Čia esančiame Malchovo vienuolyne Nicole 2016 m. rugpjūčio 18 d. susituokė su R.Mary.

- Nicole – jau trečioji R.Mary žmona. Iš ankstesnių santuokų jis turi dar keturis vaikus. Nicole pasirinko vyro pavardę, bet modelių pasaulyje labiau žinoma savo mergautine – Poturalski – pavarde.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.