Mickey Rourke’as prisiminė konfliktą su Robertu De Niro

Karantino sąlygomis (o daugelyje JAV valstijų vėl paskelbtas saviizoliacijos režimas) daugelis pasineria į prisiminimus. Ir ne visada jie maloniausi. Štai aktorius Mickey Rourke’as (67 m.) prisiminė konfliktą, kuris kadaise įsiplieskė tarp jo ir kolegos Roberto De Niro (76 m.).

Aktoriai M.Rourke’as ir R.De Niro režisieriaus A.Parkerio mistiniame trileryje „Angelo širdis“.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktoriai M.Rourke’as ir R.De Niro režisieriaus A.Parkerio mistiniame trileryje „Angelo širdis“.<br>„Scanpix“ nuotr.
R.De Niro M.Rourke’ą pavadino melagiu.<br>„Scanpix“ nuotr.
R.De Niro M.Rourke’ą pavadino melagiu.<br>„Scanpix“ nuotr.
R.De Niro M.Rourke’ą pavadino melagiu.<br>„Scanpix“ nuotr.
R.De Niro M.Rourke’ą pavadino melagiu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 7, 2020, 7:04 PM

Dar 1987-aisiais kuriant režisieriaus Alano Parkerio (76 m.) mistinį trilerį „Angelo širdis“ („Angel Heart“) M.Rourke’as ir R.De Niro pirmą kartą susitiko vienoje filmavimo aikštelėje ir daugiau nei kartu dirbo, nei apskritai bendravo.

Pasak M.Rourke’o, ši nesantaika netgi sutrukdė jam nusifilmuoti Martino Scorsese (77 m.) filme „Airis“ („The Irishman“), kuriame vieną pagrindinių vaidmenų atliko R.De Niro.

Prisiminti senas nuoskaudas paskatino neseniai duotas R.De Niro interviu, kuriame šis M.Rourke’ą pavadino melagiu.

Tylomis nuleisti tokio įžeidimo Mickey negalėjo ir išsiliejo pikta publikacija instagrame.

„Ei, Robertai De Niro, aš su tavimi kalbuosi, sumautas snargliau!

Vienas mano bičiulis ką tik pranešė, kad prieš kelis mėnesius vienam laikraščiui apie mane pasakei: „Mickey Rourke’as melagis ir amžinai prasimano visokio mėšlo.“

Paklausyk manęs, ekrano pasipūtėli, tu pirmas vyrukas, kuris kada nors pavadino mane melagiu ir dar tai paskelbė laikraštis...

Pasakysiu tau štai ką: kai kitą kartą tave pamatysiu, prisiekiu Dievu, savo senele, broliu ir visais savo šunimis, pasistengsiu tave sumalti į miltus“, – įspėjo filmo „Imtynininkas“ („The Wrestler“) žvaigždė.

Išvydę šį įrašą M.Rourke’o gerbėjai prisiminė, jog rudenį Mickey jau minėjo, kad dėl R.De Niro negalėjo nusifilmuoti „Airyje“.

Duodamas interviu Italijos televizijai jis teigė: „Didysis režisierius M.Scorsese norėjo su manimi susitikti, bet aktorių paieškos direktorius pasakė mano agentui, kad R.De Niro atsisakė su manimi dirbti.“

Atsakydamas į šį priekaištą R.De Niro atstovas pareiškė: „Airio“ prodiuseriai tvirtina, kad M.Rourke’o niekada nekvietė vaidinti šiame filme ir jo kandidatūros apskritai nesvarstė.“

Anksčiau M.Rourke’as yra pasakojęs, kad R.De Niro buvo jo dievaitis – iki lemtingo susitikimo „Angelo širdies“ filmavimo aikštelėje.

Per filmavimą, pasak Mickey, R.De Niro pasiūlė jam apskritai nebendrauti ir visas M.Rourke’o žavėjimasis „Krikštatėvio“ žvaigžde nuėjo šuniui ant uodegos.

Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad „Angelo širdies“ režisierius A.Parkeris kalbėjo, jog kaip tik M.Rourke’as filmavimo aikštelėje buvo tikras košmaras, kivirčijosi su kūrybine grupe ir amžinai buvo suirzęs.

Kol kas R.De Niro agentas naujų kaltinimų nekomentavo, o pats M.Rourke’as pagal geriausias interneto tradicijas ginčytiną publikaciją ištrynė.

Tiesa, ji jau spėjo paplisti po socialinius tinklus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.