Holivudas ūžia – užkietėjęs viengungis Leonardo DiCaprio taps tėvu?

Leonardo DiCaprio (45 m.) subrendo tėvystei: šnekama, kad „Titaniko“ žvaigždės draugė Camila Morrone (23 m.) laukiasi. Tai patvirtina ir neseniai paskelbtos nuotraukos, kuriose pora užfiksuota paplūdimyje.

Šnekama, kad L.DiCaprio ir C.Morrone netrukus taps tėvais.<br>„Scanpix“/„Sam Payne“/„Broadimage“ nuotr.
Šnekama, kad L.DiCaprio ir C.Morrone netrukus taps tėvais.<br>„Scanpix“/„Sam Payne“/„Broadimage“ nuotr.
Šiemet L.DiCaprio ir C.Morrone kartu dalyvavo „Oskarų“ teikimo ceremonijoje.<br>„Reuters“ nuotr.
Šiemet L.DiCaprio ir C.Morrone kartu dalyvavo „Oskarų“ teikimo ceremonijoje.<br>„Reuters“ nuotr.
L.DiCaprio vadinamas svajonių jaunikiu.<br>„Capital Pictures“ / „Scanpix“ nuotr.
L.DiCaprio vadinamas svajonių jaunikiu.<br>„Capital Pictures“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-10-10 09:17

Neseniai paviešintose nuotraukose paprastai grakšti C.Morrone (praeityje ji reklamavo apatinius drabužius) atrodo gerokai suapvalėjusi. O Holivudo aktoriaus draugai leidiniui „Woman’s Day“ pasakė, kad Leonardo draugė nėščia ir jis pagaliau taps tėvu.

Su žavia tamsiaplauke L.DiCaprio draugauja jau trejus metus. Iki jos taip ilgai vietą aktoriaus širdyje buvo užėmusios tik dvi gražuolės – brazilų modelis Gisele Bundchen (40 m.) ir Izraelio manekenė Bar Refaeli (35 m.). Abiejų Leo vos nevedė, tačiau kaskart kažkas jį sustabdydavo.

Galbūt argentinietei Camilai pavyks tai, ko nepavyko dešimčiai gražiausių planetos modelių (kaip žinoma, L.DiCaprio linkęs drauges rinktis iš podiumo dievaičių).

Pasak Leonardo draugų, Camila jau pasiekė svarbiausią pergalę – gebėjo sužavėti aktoriaus motiną Irmelin. Šnekama, kad rūsčioji vokietė pajuto tokią simpatiją jaunajai C.Morrone, kad net įkalbinėja sūnų vesti ir padovanoti jai anūkų.

Žinant motinos įtaką sūnui, nebūtų nuostabu, jei dėl Camilos Leo pagaliau ryžtųsi atsisveikinti su geidžiamo viengungio statusu.

Pora dažnai pastebima kartu Los Andžele ir Niujorke, Žydrajame Krante ir Italijoje. Camila lydi Leo visur – ir kai jis ilsisi, ir kai filmuojasi. Dėl romano su Holivudo žvaigžde iki tol mažai kam žinoma manekenė ėmė sparčiai kilti karjeros laiptais.

Amerikietiškų ir argentinietiškų šaknų turinti egzotiška gražuolė gimė Los Andžele, kur jos tėvai atsikėlė gyventi iš Argentinos. Jos motina ir tėvas buvo modeliai ir dėl efektingos išvaizdos nesėdėjo be darbo – filmavosi reklamose ir serialuose.

Sutuoktiniai išsiskyrė, o po metų Camilos motina Lucila Sola (44 m.) susipažino su Holivudo žvaigžde Alu Pacino (80 m.). Jai tuomet buvo 30, aktoriui – 66 metai, bet, kaip žinoma, meilei amžius ne kliūtis. Pora kartu gyveno beveik dešimtmetį, po to išsiskyrė.

A.Pacino auklėjo Camilą nuo dešimties metų. Nors jos motina ir aktorius nebuvo susituokę, Camila A.Pacino vadina savo patėviu. Šnekama, kad ir su L.DiCaprio ji susipažino ne be jo pagalbos.

Camilos tėvas – dešimtajame dešimtmetyje buvęs žinomas manekenas ir fotomodelis Maximo Morrone (49 m.).

Paauglystėje C.Morrone nutarė išbandyti modelio darbą. 2016 metais jos veidas papuošė žurnalo „Vogue“ turkiškos versijos viršelį. Pirmą kartą ant podiumo ji pasirodė 2017-aisiais per „Moschino“ drabužių pristatymą.

Vėliau mergina nuolat šmėkščiojo žurnalų puslapiuose ir žinomų prekių ženklų reklaminėse kampanijose.

C.Morrone turi ir aktorinės patirties. 2013-aisiais ji nusifilmavo Jameso Franco biografinėje dramoje „Bukowski“ apie vokiečių kilmės amerikiečių rašytojo Charleso Bukowski jaunystę.

2017-aisiais pradedančioji aktorė grįžo į filmavimo aikštelę ir nusifilmavo juostoje „Mirties troškimas“ („Death Wish“). Vėliau ji atliko pagrindinius vaidmenis filmuose „Niekada negrįžkite“ („Never Goin’ Back“, 2018 m.) ir „Miki ir lokys“ („Mickey and the Bear“, 2019 m.).

2019 metais C.Morrone gavo Tarptautinio San Diego kino festivalio apdovanojimą kaip „kylanti žvaigždė“.

Žiniasklaida apie C.Morrone ir L.DiCaprio santykius pirmą kartą pranešė 2017-aisiais, bet jie patys tų gandų nekomentavo. Vėliau fotografai kelis kartus juos užfiksavo bevaikščiojančius.

Pernai duodama interviu laikraščiui „Los Angeles Times“ C.Morrone pakomentavo 23 metų amžiaus skirtumą tarp jos ir mylimojo. Jos nuomone, kiekvienas turi turėti „teisę susitikinėti su tuo, su kuo nori“.

Mergina taip pat išreiškė viltį, kad ilgainiui sugebės pati padaryti karjerą ir išgarsėti ne tik kaip L.DiCaprio palydovė.

Šių metų pradžioje L.DiCaprio ir C.Morrone dalyvavo „Oskarų“ teikimo ceremonijoje. Raudonuoju kilimu jie ėjo atskirai, bet žiūrovų salėje sėdėjo vienas šalia kito.

„Mergina taip pat išreiškė viltį, kad ilgainiui sugebės pati padaryti karjerą ir išgarsėti ne tik kaip L.DiCaprio palydovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.