Ekstrasensas palydi neramias sielas anapus: ne kartą susidūrė su anapusinio gyvenimo apraiškomis

Vienas žymiausių Lietuvos bioenergetikų, ekstrasenas ir parapsichologas Vladimiras Azanovas televizijos eteryje tęs pasakojimą apie tai, kas slypi anapus ir kaip visa tai veikia žmonių gyvenimus.

Vladimiras Azanovas.<br>TV3 nuotr.
Vladimiras Azanovas.<br>TV3 nuotr.
Iš gėlių ir spalvingų plunksnas primenančių smilgų gims ryški, spalvinga, moteriška puokštė.<br>TV3 nuotr.
Iš gėlių ir spalvingų plunksnas primenančių smilgų gims ryški, spalvinga, moteriška puokštė.<br>TV3 nuotr.
Kristina Rimienė ir Vladimiras Azanovas.<br>TV3 nuotr.
Kristina Rimienė ir Vladimiras Azanovas.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 7, 2020, 11:03 AM

Laidos svečias teigia, kad visada norėjo kaip nors padėti žmonėms ir po savęs šioje žemėje ką nors palikti, tad visa jo veikla orientuota į pagalbą žmonėms, nerandantiems išeities, ieškantiems kitokių galimybių ir atsakymų.

Kartais, anot jo, pakanka kelių paprastų žodžių – bus gerai – kad jais patikėjęs žmogus imtų sveikti.

Tačiau sveikata ir kiti šioje žemėje svarbūs dalykai priklauso ir nuo paties žmogaus – koks jis yra sau ir aplinkiniams.

Naminukai ir neramios sielos – darbo dalis

V.Azanovas ne sykį susidūrė su anapusinio gyvenimo apraiškomis – žmonės, iškankinti naktimis triukšmaujančių nežemiškų jėgų, kvietėsi parapsichologą į pagalbą, tad jis laidos žiūrovams papasakos apie šią paslaptimis apipintą savo darbo pusę, keliančią šiurpą ne vienam su tuo nesusidūrusiam.

Netikėtai pats įsijungiantis televizorius, elektra, skraidančios lėkštės, tai, anot parapsichologo, gali būti naminukų arba mirusiųjų sielų darbas ir viskam yra savos priežastys.

Mirusiųjų sielos yra agresyvios – blaškosi tarp dviejų pasaulių, tad V. Azanovas visuomet jų klausia, ar reikalinga pagalba. Išgirdęs teigiamą atsakymą parodo pasiklydusioms sieloms kelią į aną pasaulį, kad jos pagaliau atrastų ramybę ir leistų gyviesiems.

Laidos žiūrovai išgirs ir apie poltergeistus, jų egzistavimo priežastis ir tai, kaip mirę žmonės tampa tomis neramiomis, tarp dviejų pasaulių besiblaškančiomis sielomis.

Karma ir buvę gyvenimai

„Yra karma, karminių taškų nėra. Tai labai sudėtinga tema, karminius dalykus ne visi gali suvokti, gal to ir nereikia. Tai neapčiuopiama filosofija“, – mitą apie karminius taškus griauna parapsichologas, manantis, kad blogi darbai šiame gyvenime niekaip neatsilieps, tačiau kitame – būtinai, per įvairias fizines negalias ir kitas negandas.

Laidos vedėjos Kristinos Rimienės paklaustas apie tai, ar žino, kuo buvo praėjusiuose savo gyvenimuose, ekstrasenas neslepia, kad tai jam – jokia paslaptis.

Parapsichologas yra matęs daug savo praeitų gyvenimų, viename jų jis buvo žolininkas, žiniuonis, tad spėja, kad nuo to gyvenimo jį pasiekia informacija apie fitoterapiją, izoteriką.

„Kitame gyvenime aš pasistengsiu pakeisti savo vaidmenį, aš norėjau tapti foto žurnalistu, menininku, gal šiuo keliu mano siela ir eis. Antrą kartą juk neįdomu eiti tą patį kelią. Tiek, kiek praėjau, man užtenka. Aš taip noriu tapti geru tapytoju, tokiu, kaip Pikaso, Mikelandželas, Van Gogas“, – teigia parapsichologas, kurio gyvenime tapyba jau šiandien užima be galo svarbią vietą.

„Viskas yra mumyse, mūsų sieloj: rami siela – ramus gyvenimas“, – neabejoja parapsichologas, pats gyvenantis pagal šią nuostatą.

Puokštė, skleidžianti šviesą ir dovanojanti šypsenas

Dienoms trumpėjant ir įsivyraujant tamsiajam metui, visi norime būti kuo ryškesni, tad laidos vedėja, floristikos dizainerė K.Rimienė rubrikoje „Floristinis desertas“ kalbės apie spalvas – ryškias, įkvepiančias ir užburiančias grožiu.

Būtent tokias gėles floristikos dizainerė, kurdama puokštę, ir pasirinks – violetines, alyvines, dvelkiančias gyvybe ir grožiu.

Iš šių gėlių ir spalvingų plunksnas primenančių smilgų gims ryški, spalvinga, moteriška puokštė, į kurią žiūrint norėsis šypsotis kiekvienam laidos žiūrovui.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.