Nelaimingas atsitikimas nesutrukdė karatė čempionui Dariui Petrikauskui mylėti šunis

Tikriausiai daugelis, pamatęs LNK serialo „Rimti reikalai“ aktoriaus, kaskadininko ir Kyokushin karate čempiono Dariaus Petrikausko randus ant veido, mano, kad tai – kovos metu patirta trauma. Iš tiesų, tai neatsargaus žaidimo su mylimu šunimi pasekmė.

Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Darius Petrikauskas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 14, 2020, 11:39 AM

„Buvau 6 metų vaikas. Žaidėm. Aš mečiau į viršų kamuolį jis gaudė ir su letena netyčia prabraukė“, – LNK laidoje „Gyvūnų pasals“ šią šeštadienio pavakarę pasakojo Darius Petrikauskas.

Nelaimingo atsitikimo metu šuo nagais nuplėšė pusę Dariaus veido odos. Tai pamatęs tuo metu šalia buvęs tėtis Darių skubiai nuvežė į ligoninę, žaizdos buvo susiūtos.

Darius pripažįsta, kad dėl traumos kaltas jis pats. Niekas vaikui tuo metu neaiškino, kad šuo turi stiprų grobio instinktą, jis tą grobį nori bet kokia kaina pagauti. Nagais ar dantimis. Todėl ir jo mylimas šuo Maksas šokdamas gaudyti grobį, visai netyčia nagais kiudė veidą.

Darius neišsigando Makso. Priešingai, jis dar labiau pamilo šunis, supratęs, kad tai stiprūs ir protingi gyvūnai, su kuriais reikia mokytis bendrauti, mokytis juos suprasti, dėl to su keturkojais reikia praleisti kuo daugiau laiko.

„Eidavom grybauti su tais šunimis, eidavom maudytis, nes šalia mūsų, vos už 200 metrų buvo upė. Nebuvo jokios baimės auginti šunis“, – pasakojo Darius.

Dabar aktorius kartu su drauge Ieva namuose augina du šuniukus.

Tai Dešrius ir Froidas. Matydamas, kaip šunys jaučia skirtingas emocijas ir kokios jos nuoširdžios, Darius teigia, kad kartais yra maloniau būti su šunimis, nei su kai kuriais žmonėmis. Su savo drauge net galvoja apie gyvūnų prieglaudos įkūrimą.

Kaip šunys Dariui padeda ruoštis kovų sportui ir efektyvioms scenoms, pamatysite šį šeštadienį 17:55 val. LNK gyvūnų gyvenimo būdo laidoje „Gyvūnų pasaulis“ su Pauliumi Kaupeliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.