Renata Šakalytė-Jakovleva gimtadienį atšventė su dukromis filmuodamasi vaizdo klipe

Televizijos laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva šiemet neįprastai atšventė savo gimtadienį. Ji kartu su dviem dukromis visą dieną filmavosi interaktyvios palydovinės televizijos „Home3“ žiemos kampanijos vaizdo klipe. Kas nustebino bei kokius iššūkius teko įveikti filmuojantis su mergaitėmis, atvirai pasidalino linksmoji mama R.Šakalytė-Jakovleva.

Renata Šakalytė-Jakovleva.<br>TV3 nuotr.
Renata Šakalytė-Jakovleva.<br>TV3 nuotr.
Renata Šakalytė-Jakovleva.<br>TV3 nuotr.
Renata Šakalytė-Jakovleva.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 17, 2020, 12:44 PM

– Kodėl ryžotės kartu su dukromis nusifilmuoti vaizdo klipe?

– Netikėtai sulaukiau kvietimo iš „Home3“ kolegų. Niekada iki šiol neturėjome tokios patirties su dukromis, todėl pasirodė įdomus pasiūlymas. Kaip paaiškėjo, filmuotis reklamoje yra labai smagu, o tokio pobūdžio reklamoje dar smagiau, nes mergaitės ir aš darėme dalykus, kuriuos darome ir gyvenime – kepame pyragus, leidžiam vakarus žiūrėdamos filmus ar animaciją.

Penktadienio vakaro filmas per TV3 arba „TV3 Film“ repertuaras savaitgaliais mūsų šeimą sutelkia kartu ir aišku su visais atributais tam skirtais – karštu šokoladu, zefyrais bei kitais užkandžiais (juokiasi).

– Ar kūrėjams pavyko atkurti Jūsų namų atmosferą?

– Visa ta sukurta aplinka, kuri buvo reklamoje, labai mažai skiriasi nuo mūsų namų kasdienybės ir realaus gyvenimo. Tikriausiai tai labiausiai ir užkabino, kad mums nereikėjo kažko vaidinti ar apsimesti, nes mes buvome tokios pat, kaip ir gyvenime.

– Kas sunkiausia buvo filmavime?

– Man sunkiausia buvo išlaukti to momento, kada turėsiu dukras įkvėpti filmuotis su nauja energija, nes juk jos yra vaikai – vienai ketveri, kitai septyneri. Energijos užtaisas vaikus kitaip veikia – iš pradžių būna pilnas pilnas, o paskui baterijos ima sekti. Labai bijojau, kad galiausiai gali visai išsekti ir nežinojau ar atrasiu priemonių jas pakrauti.

Ačiū dievui viskas buvo gerai ir jos išsilaikė puikiai, nors filmavimas truko beveik visą dieną, iki 21 val. Be to vyresnėlę pasiėmiau tiesiai iš mokyklos ir ji buvo jau kažkiek pavargusi, o mažoji išbuvo be pietų miego. Mano nuostabai, abi dukros puikiai išsilaikė, nors pabaigoje jau pasidarė kažkiek vangesnės ir akelės merktis pradėjo, pavirto pačios tarsi zefyrais (juokiasi).

– Didžiuojatės dukromis, kad jos tokios ištvermingos?

– Visa filmavimo komanda labai gyrė mergaites ir nesitikėjo, kad šios gali būti tokios ištvermingos ir taip gerai suprasti prašymus režisierės ar operatorių. Aš, kaip mama irgi buvau patenkinta ir su malonumu „gėriau“ visas pagyras ir gražius žodžius (šypsosi).

– Ar įvyko kokių netikėtumų tą dieną?

– Vaizdo klipo filmavimas vyko per mano gimimo dieną, tai vis tekdavo žvilgtelėti į telefoną, bet aš nespėdavau nei priimti sveikinimų, nei visko pamatyti- tokia įdomi patirtis buvo. 2020 m. gimtadienis išjungus telefono garsą (juokiasi).

Filmavimo komanda sužinojo ir padarė man staigmeną – įteikė gardų karamelinį tortą, aš užpūčiau žvakutes, visi sudainavo „su gimimo diena“. Man tai buvo neįprastas gimtadienis, o dukros irgi praleido visą gimtadienį su mama, tai puiki dovana man, kurią vis pamatau dar kartą, ir dar kartą įjungus televizorių.

– Ar tai tas pats tortas iš reklamos?

– Ne, reklamoje buvo obuolių pyragas, o gimtadieninis buvo – karamelinis. Pyragas buvo tikras, iškeptas specialiai reklamai, mergina kuri jį kepė turėjo dar vieną atsarginį pyragą.

Dukroms buvo labai sunku išlaukti to momento, kada jos galės paragauti pyrago. Iš šiaip tą dieną buvo didžiulė saldumynų dozė gauta. Po to net kelias dienas dukros negalėjo žiūrėti į saldumynus. Toks dar vienas įdomus išbandymas joms teko (juokiasi).

– Kas labiausiai dukroms įsiminė?

– Joms buvo įdomu tai, kad kartais tą pačią sceną reikėdavo suvaidinti ir pakartoti net kelis kartus. Vyresnėlė net klausė, kodėl daro vis tą patį, bet vis tiek reikia kartoti. Keturis ar penkis kartus mums teko krauti zefyriukus į kakavos puodą.

Ilgainiui pats procesas darosi nuobodus, nes norisi ir tos kakavos paragauti ir tuos zefyriukus suvalgyti, o vis negalima ir negalima. Tai toks ir mūsų kantrybės išbandymas buvo. O šiaip viskas joms buvo įdomu – ir filmavimo kameros, ir tai, kad leido režisierė ant pliauškės rašyti ir piešti.

Mergaitėms ir pasigrimuoti teko ir rūbelius persirengti, ir plaukus susigarbanoti, ir visokių tokių dalykų jos patyrė, kad buvo tikrai įdomu.

– Ar neužmigo mergaitės pabaigoje?

– Ta diena buvo pilna įspūdžių ir naujų potyrių, tad kai važiavome namo, abi buvo taip pervargę, kad tik atsisėdome į automobilį ir iškart „nulūžo“. Užsnūdo abi, o mažoji rankoj laikė morką, tai ši net iškrito. Grįžus miegančias nunešiau ir paguldžiau į lovas (šypsosi).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.