Livija Gradauskienė prisipažino nesinaudojanti socialiniais tinklais: „Leiskite į eterį eiti normaliems žmonėms“

Ar dar kas nors įsivaizduoja savo gyvenimą be mobiliojo telefono, paskyrų socialiniuose tinkluose ir nuolatinio nuotraukų dalinimosi viešoje erdvėje? Turbūt retas, tačiau yra ir tokių, kurie net nežino, ką tai reiškia.

Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Livija Gradauskienė.<br>2TV nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 6, 2021, 12:00 PM

Pirmą kartą laidos „Duok paskambinti“ istorijoje į studiją atvyko viešnia, kuri neturi nieko bendro su socialiniais tinklais.

Šį trečiadienio vakarą laidos vedėjas T.Augucevičius į svečius pasikvietė savo gerą seniai pažįstamą bičiulę – Liviją Gradauskienę, kuri, kaip teigia, niekada nebuvo užsiregistravusi socialiniuose tinkluose.

„Tikrai prieš laidą nieko neištryniau. Niekada nebuvau susikūrusi paskyros jokiame „Instagram“ ar „Facebook“ tinkle. Juk yra telefonas, kuriuo gali ir paskambinti ir parašyti žinutę“, – teigė L.Gradauskienė.

Žiūrovai įpratę, jog didžioji laidos dalis yra paremta mobiliuoju telefonu, socialiniais tinklais ir įvairiomis užduotimis, tad L.Gradauskienė nebuvo išimtis ir net neturint asmeninių paskyrų, jai išsisukti nepavyko.

Tik prasidėjus filmavimui, kaip ir kiekvienam dalyviui, jai buvo liepta nufilmuotą vaizdo įrašą sakant ne itin malonų tekstą, kuris būtų patalpintas į viešą erdvę jai atsisakius vykdyti kažkurią iš užduočių.

Ir, nors Livija neturėjo kur kelti savo vaizdo įrašo, jai į pagalbą maloniai pasisiūlė vedėjas Timūras.

„Laba diena, gerbiami prodiuseriai, kreipiuosi į jus visus. Žinokit, nebegaliu žiūrėti į tuos, kurie rodosi per televizorių... Leiskite į eterį eiti normaliems žmonėms“, – laidoje „Duok paskambinti“ juokaus Livija.

Kaip Livijai sekėsi vykdyti užduotis ir ar po laidos ji nepersigalvojo dėl paskyrų susikūrimo, sužinokite jau šį trečiadienio vakarą, 22 val., per muzikaliausią ir jaunatviškiausią kanalą 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.