Mantas Wizard: „Kai daiktai skraido scenoje, tai – magija, kai namuose, tai – santuoka“

Šventinė nuotaika kartu su šventėmis nesibaigė! Šį vakarą televizijos laidoje „Gero vakaro šou“ – magiški triukai, stebuklingi pasirodymai ir puiki nuotaika kartu su geriausiu Lietuvos iliuzionistu Mantu Wizard.

lrytas.lt montažas.
lrytas.lt montažas.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2021-01-06 12:52

Jis ne tik pademonstruos galybę triukų, bet ir atskleis paslaptį, kaip kai kurie jų atliekami, pasidalins daugybe smagių nutikimų iš savo pasirodymų bei papasakos, kaip išsipildė didžiausia jo svajonė.

Vos įžengęs į studiją Mantas Wizard laidos vedėjams Justinui Jankevičiui ir Mindaugui Stasiuliui padėkojo, kad pristatė jį iliuzionistu, o ne magu. Nes pasirodo tai nėra tas pats.

„Tai koks skirtumas tarp iliuzionisto ir mago?“, – klausė jo laidos vedėjai.

„Buvo toks nutikimas vienoje privačioje šventėje: ruošiuosi grimerinėje, staiga beldžias į duris vyresnio amžiaus moteris ir prašo: „Mantai, man taip skauda koją, galit pagydyt?“.

Iliuzionistai nei gydo, nei ateitį buria. Tai, ką, aš darau, yra didžiulio darbo rezultatas, o ne magija.

Tai, ką darau, yra pramogai ir džiaugsmui, o ne kažkokioms apgavystėms“, – skirtumą paaiškino M.Wizard.

Mantas pasakojo, kad sulaukia keisčiausių prašymų, o vienas dažnesnių šis: „Gal gali mano žmoną pradanginti?“.

„Kai daiktai skraido scenoje, tai – magija, kai namuose, tai – santuoka“, – smagiai nusiteikęs juokauja Mantas.

Iliuzionistas pasakojo, kad, kaip taisyklė, visi visada bando atspėti, išsiaiškinti, išklausinėti, kaip atliekami triukai. Ir kartais žmonėms sunku patikėti, ant kiek tai gali būti paprasta.

Iliuzija yra intelektualus menas. Kai žiūri triukus, esi priverstas mąstyti – kaip tai padaryta, kaip tai veikia. Paradoksalu, bet kuo protingesnis žmogus, tuo sunkiau supranta triuko paslaptį“, – sakė M.Wizard.

Mantas pasakojo, kad iliuzijos menu intensyviai pradėjo domėtis nuo paauglystės ir visą laiką atkakliai siekė tapti tuo, kuo yra dabar. O didžiausia žvaigždė, kuria jis žavisi – Deividas Koperfildas.

„Nuo dvylikos metų žiūrėjau visus Deivido Koperfildo pasirodymus, žinojau visus jo triukus, kiekvieną judesį mintinai mokėjau. Mano pati didžiausia svajonė buvo su juo susitikti. Prieš keletą metų buvau Las Vegase ir sužinojau, kad jis atvažiuoja. Tai padariau viską, kad pas jį pakliūčiau“, – apie išsipildžiusią svajonę kalbėjo Mantas.

Kaip praėjo Lietuvos iliuzionisto ir pasaulinės žvaigždės susitikimas, apie ką jiedu kalbėjosi, kokį patarimą D. Koperfildas davė Mantui – sužinosite šiandien 19 val. 30 min. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.