„Seksas ir miestas“ grįžta, tačiau be vienos herojės: įvardijo priežastį

Serialo „Seksas ir miestas“ gerbėjams atlyginta už kantrybę: netrukus jų laukia nauja porcija serijų su pamėgtomis herojėmis Kere Bredšou, Šarlote ir Miranda. Tai bus mini serialas, pavadintas „And Just Like That“.

Serialo tęsinyje vaidins (iš kairės) C.Nixon, S.J.Parker ir K.Davis.
Serialo tęsinyje vaidins (iš kairės) C.Nixon, S.J.Parker ir K.Davis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2021, 12:34 PM

Pagrindines herojes suvaidinusios aktorės Sarah Jessica Parker (55 m.), Kristin Davis (55 m.) ir Cyntia Nixon (54 m.) vėl susitiks ekrane. Maža to, socialiniuose tinkluose jos jau pasidalijo viso pasaulio moterų dievinamos sagos tęsinio anonsiniu filmuku.

Kaip nesunku suprasti iš vaizdo įrašo, naujajame seriale vėl bus kalbama apie Kerės, Mirandos ir Šarlotės draugystę, kuri nenutrūko ir praėjus šitiek metų. Draugių, kurioms dabar jau per penkiasdešimt, laukia nauji išbandymai.

Vis dėlto vienos draugės trūks – Samantos vaidmens atlikėja Kim Cattrall (64 m.) tęsinyje nevaidins.

Gerbėjai įtaria, kad taip atsitiko dėl K.Cattrall ir S.J.Parker nesutarimų, prasidėjusių dar filmuojant „Sekso ir miesto“ antrojo sezono serijas.

Tada Kim paprašė jos honorarą už kiekvieną seriją padidinti iki 1 mln. dolerių, o tai triskart viršijo jos tuometį uždarbį.

S.J.Parker, kuri tuomet jau buvo serialo vykdomoji prodiuserė, atsisakė tenkinti prašymą. Po to jųdviejų santykiai visą laiką tik blogėjo.

Kim apkatino Sarah ją visą laiką žeminus ir sukūrus filmavimo aikštelėje nepakenčiamą aplinką. Sutaikyti aktorių nepavyko, tad K.Cattrall paslaugų atsisakyta. Kaip scenaristai pašalins iš scenarijaus Samantą, kol kas neaišku.

Tęsinys susidės iš dešimties serijų, kiekviena truks po pusvalandį. Ekranuose jos pasirodys ne anksčiau kaip šių metų rudenį. Pagrindinis serialas rodytas 1998–2004 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.