Dalia Belickaitė kviečia pamatyti save televizijos eteryje

LNK grupės kanalas 2TV jau metus stebina laidomis ir naujausia pasaulinio lygio muzika. Viena po kitos sekančios naujovės neaplenkė ir vieno populiariausių šiuo metu socialinio tinklo „TikTok“. Kūrėjai pristatė naują rubriką, kurioje bus transliuojami žiūrovų siunčiami „TikTok“ vaizdo įrašai per 2TV kanalą.

 Dalia Belickaitė.
 Dalia Belickaitė.
 Dalia Belickaitė.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Dalia Belickaitė.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Dalia Belickaitė.<br>2TV nuotr.
 Dalia Belickaitė.<br>2TV nuotr.
 Dalia Belickaitė.
 Dalia Belickaitė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 10, 2021, 11:25 AM

Galimybė atsivėrė ne tik suaugusiems, tačiau ir vaikams, kurie kuria originalius įrašus socialiniame tinkle. Tiesa, neturintiems pilnametystės yra kitos vaizdo įrašu siuntimo sąlygos. Juos turi atsiųsti jų tėvai ar globėjai, kitu atveju kanalas negalės jų transliuoti.

Aktyviai šiuo socialiniu tinklu naudojasi nuomonės formuotoja, buvusi krepšininkė ir TV laidų vedėja Dalia Belickaitė.

„Šis tinklas padeda kūrybiškiau į viską pažiūrėti. Sėkmingiausias mano vaizdo įrašas buvo tas, kuriame filmavosi visa mano šeima. Tačiau viskas reikalauja labai daug laiko, kad galėtum viską pateikti originaliai“, – atviravo vedėja D. Belickaitė.

„Muzika vienija žmones. Aš pavydžiu žmonėms, kurie moka šokti ar dainuoti. O ši platforma puiki galimybė atskleisti savo talentus. Dabar čia gali reikštis visi! Labai džiugu, nes atsirado daug žmonių, kurie man rašo ir klausia, kur

čia siųsti, ir ką čia reikia daryti. Reikia smagių video, kuriuos galėtume transliuoti per kanalą ir, galų gale, gal net sušokti kažką kartu“, – tęsė D. Belickaitė.

Neseniai prie „TikTok“ tinklo prisijungusi 2TV laidų vedėja Marija Silickaja-Šmatavičienė, įkėlusi pirmąjį vaizdo įrašą, pastebėjo, kad peržiūros akimirksniu šoktelėjo ne iki šimtų, o net keliasdešimties tūkstančių.

„Karantino metu, tai labai geras būdas jaunimui pajudėti, pasimokyti šokio judesių, o šiame tinkle to gali mokytis net iš pasaulinio lygio žvaigždžių. Tai iššūkis kiekvienam norinčiam būti ekrane, nes nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai paprasta, bet, toli gražu, taip nėra“, – pasakojo M. Silickaja-Šmatavičienė.

„Šok TikTok“ – kiekvieną darbo dieną, nuo 16 valandos. Nedelsk ir pamatyk save ekrane pirmas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.