Daugybę romanų turėjusi į šeštąją dešimtį įkopusi K. Minogue tekės pirmą kartą

Gandai apie tai, kad dainininkė Kylie Minogue (52 m.) oficialiai susižadėjo, sklando jau nuo praėjusių metų pabaigos. Tuomet pasirodė informacija, kad jos draugas Paulas Solomonsas (46 m.) pasipiršo ir padovanojo įspūdingą geltonojo aukso žiedą su smaragdu ir briliantais.

Kylie Minogue ir Paulas Solomonsas susitikinėja nuo 2018-ųjų vasario.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Kylie Minogue ir Paulas Solomonsas susitikinėja nuo 2018-ųjų vasario.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2021, 6:27 AM, atnaujinta Feb 26, 2021, 6:30 AM

Apie popdainininkės K.Minogue, kuri dar niekada nebuvo ištekėjusi, sužadėtuves pirmasis pranešė Australijos leidinys „New Idea“, itin dėmesingai stebintis šiame žemyne gimusių garsenybių asmeninį gyvenimą.

„Cartier“ žiedą su smaragdu P.Solomonsas parinko neatsitiktinai – šis akmuo dainininkei tinka pagal horoskopą. Žiedo dizaino eskizą irgi sukūrė pats mylimasis. O kad būtų tikras, jog dovana Kylie patiks, prieš tai pasikonsultavo su jos seserimi Dannii.

Neseniai gandas apie sužadėtuves buvo patvirtintas: Paulo pamotė Gloria pranešė, kad jos posūnis ir K.Minogue susižadėjo ir ji dėl to labai džiaugiasi. Pasak Glorios, ji jau susipažino su Kylie ir dainininkė jai labai patikusi.

Nors pati dainininkė iki šiol nepatvirtino naujienos, neseniai pasirodė šios istorijos papildymas. Jau kitas anglakalbis leidinys – „Woman’s Day“, remdamasis informuotu šaltiniu, papasakojo, kad Kylie rengiasi vestuvėms. Jos vyks Melburne.

Apie santuokos ceremoniją Londone, kuriame K.Minogue praleidžia didžiąją dalį laiko, negali būti nė kalbos. Dainininkės tėvai gyvena Australijoje ir ji negali sukelti jiems pavojaus kviesdama į Didžiąją Britaniją dar nesibaigus pandemijai.

Dabar K.Minogue renkasi vestuvinę suknelę ir jai padeda sesuo Dannii, kurią Kylie prašys tapti jos pirmąja pamerge.

Kylie ir Paulas, leidinio GQ kūrybos direktorius, pradėjo susitikinėti 2018-ųjų vasarį. Dainininkės ir P.Solomonso debiutas ant raudonojo kilimo įvyko 2018 m. rugsėjį per Metų žmogaus pagal GQ versiją apdovanojimų ceremoniją.

Tuomet Kylie prisipažino, kad jaučiasi laiminga kaip niekada ir dėl to dėkinga šalia esančiam Paului.

Nors per karantiną mylimieji buvo atskirti, Kylie net ir tuo metu rado būdą pranešti apie savo jausmus.

Tą 2020-ųjų balandžio dieną, kai Paului sukako 46 metai, K.Minogue savo paskyroje socialiniame tinkle paskelbė metų senumo romantišką nuotrauką.

„Siunčiu savo bučinius ir meilę ponui Solomonsui, kuriam šiandien sukako 46 metai! Ar prisimeni šią nuotrauką? Ji padaryta seniai – kai tau buvo tik 45 metai“, – parašė K.Minogue prie nuotraukos.

Joje dainininkės gerbėjai galėjo atpažinti žavaus Viduržemio jūros peizažo fone balkone besibučiuojančius Kylie ir Paulą.

Iki susitikimo su P.Solomonsu K.Minogue asmeninis gyvenimas klostėsi nesėkmingai.

Ji turėjo daugybę romanų – su aktoriais Jasonu Donovanu, Jeanu Claude’u Van Damme’u, Olivier Martinezu, Joshua Sasse, muzikantu Michaelu Hutchence’u, modeliu Andresu Velencoso, tačiau nė su vienu nepavyko sukurti šeimos, kaip ji svajojo.

Ypač dainininkę nuliūdino dviejų rimčiausių romanų – su O.Martinezu ir J.Sasse’u – žlugimas.

Pirmasis ją paliko, kad netrukus vestų aktorę Halle Berry, o antrasis, t.y. J.Sasse’as, už kurio ji jau buvo susirengusi tekėti, ėmė ją apgaudinėti ir ši istorija pateko į žiniasklaidą.

Kylie džiaugiasi, kad praėjus maždaug metams po romano su Joshua žlugimo ji sutiko P.Solomonsą, kurį laiko tiesiog idealiu vyru ir tikisi su juo praleisti likusį gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.