„Sekso ir miesto“ herojė liks be svajonių vyro

„Sekso ir miesto“ tęsinys skirsis nuo ankstesnių serijų – jame žiūrovai neišvys ne tik neprilygstamosios Samantos, kurios atlikėja Kim Cattrall (64 m.) atsisakė filmuotis tęsinyje, bet ir dar vieno įprasto personažo – Pono Šauniojo, vaidinamo Chriso Notho (66 m.).

Ch.Nothas vaidino Kerės Bredšou (S.J.Parker) svajonių vyrą, o vėliau – ir sutuoktinį.<br>Kadras iš serialo
Ch.Nothas vaidino Kerės Bredšou (S.J.Parker) svajonių vyrą, o vėliau – ir sutuoktinį.<br>Kadras iš serialo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2021, 3:41 PM

Kaip sužinojo leidinys „Page Six“, aktorius Ch.Nothas nesifilmuos platformai HBO kuriamame serialo „Seksas ir miestas“ tęsinyje.

Ch.Nothas vaidino pagrindinės herojės Kerės Bredšou (akt. Sarah Jessica Parker) svajonių vyrą, o vėliau – ir sutuoktinį. Nuo 1998 iki 2004 metų Ch.Nothas nusifilmavo 40-yje HBO hito serijų, taip pat 2008 ir 2010 metų ilgametražiuose filmuose.

Oficialios versijos, kaip kūrėjai paaiškins jo nebuvimą, kol kas nėra, bet prieš keletą metų buvo pasirodžiusi informacija, kad trečiame ilgametražiame filme (jis taip ir nebuvo sukurtas) Ponas Šaunusis mirs nuo infarkto. Šiuo metu aktorius turi daug darbo: kartu su aktore Queen Latifah filmuojasi seriale „Ekvalaizeris“ („Equalizer“), netrukus turi pasirodyti du filmai, kuriuose jis vaidina, – „Brooklyn All American“ ir „Someday Sometime“.

Kol kas nežinomas tikslus serialo „Seksas ir miestas“ siužetas, bet kūrėjai planuoja jame gvildenti įvairias nūdienos temas, tarp jų ir problemas, kurias sukėlė pandemija. Naujos serijos turi būti pradėtos filmuoti pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.