Paaiškėjo, kam Larry Kingas paliko savo turtą: septintoji žmona dėl to žada bylinėtis

Neseniai mirusio 87 metų sulaukusio legendinio amerikiečių TV laidų vedėjo Larry Kingo septynios buvusios žmonos nieko nepaveldės. Kaip paaiškėjo iš ranka rašyto testamento, visą turtą jis paliko vaikams.

Septinta L.Kingo žmona Sh.Engemann jo testamentą ketina užginčyti teisme.
Septinta L.Kingo žmona Sh.Engemann jo testamentą ketina užginčyti teisme.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-09 17:42

Likus mažiau nei pusantrų metų iki mirties, L.Kingas surašė testamentą, atšaukiantį visus ankstesnius jo valios pareiškimus.

Notariškai dokumentas buvo patvirtintas 2019-ųjų spalį. Jis sudarytas praėjus dviem mėnesiams po to, kai L.Kingas padavė skyrybų su septintąja žmona Shawn Engemann (61 m.) prašymą. Jiedu kartu gyveno 22 metus.

Kaip praneša „People“, dokumente L.Kingas prašo po mirties padalyti jo turtą po lygiai penkiems vaikams – sūnums Andy, Larry jaunesniajam (59 m.), Cannonui (20 m.) ir Chance’ui (21 m.), taip pat dukteriai Chaiai.

Tačiau Andy ir Chaia mirė 2020-aisiais, jau po to, kai testamentas buvo sudarytas ir patvirtintas.

65 m. Andy liepos 28-ąją mirė nuo širdies smūgio, 51 m. Chaia rugpjūčio 19-ąją – nuo onkologinės ligos. Tad palikimą pasidalys trys broliai. Tačiau su paskutine žmona Sh.Engemann, jauniausių vaikų Cannono ir Chance’o motina, L.Kingas nespėjo baigti skyrybų bylos, tad ji oficialiai laikoma jo našle ir turi teisę į palikimą. Moteris užsimojusi testamentą užginčyti teisme.

Pasak našlės, dar 2015 metais ji kartu su vyru sudarė aiškų turto valdymo planą, kuris vis dar gali būti laikomas teisėtu. Prieš mirtį L.Kingas susitaikė su žmona – apie tai jis pats pasakojo žurnalistams. Galbūt jie būtų likę kartu.

2010 metais pora jau buvo padavusi skyrybų prašymus – TV laidų vedėjas įtarė žmoną turint romaną su jų sūnaus treneriu, bet tuomet sutuoktiniai sugebėjo įveikti krizę ir skyrybų dokumentus atsiėmė.

L.Kingo turtas pagal vakarietiškus mastus gana kuklus – 2 mln. dolerių. Į klausimą, ar verta terliotis dėl jai priklausančių 300 tūkst. dolerių, buvusi dainininkė, aktorė ir TV laidų vedėja Sh.Engemann atsakė, kad ketina tai daryti „iš principo“.

Pokalbių laida „Larry King Live“ 25 metus buvo transliuojama per CNN. L.Kingui interviu davė tūkstančiai žmonių, tarp jų – JAV prezidentai nuo Richardo Nixono, taip pat Margaret Thatcher, Frankas Sinatra, Paulas McCartney, Mike’as Tysonas ir kitos garsenybės.

L.Kingas ilgai kovojo su plaučių vėžiu, yra patyręs infarktą. Šių metų pradžioje jam buvo nustatyta koronaviruso infekcija. TV laidų vedėjas mirė sausio 23-iąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.