Prasideda „Lietuvos balsas“ aštuntojo sezono finalas – paaiškėjo su kokiais balais startuoja finalistai

Šį vakarą per LNK prasidėjo grandiozinis „Lietuvos balso“ aštuntojo sezono finalas. Čia pergalės siekia keturi stipriausi šio sezono balsai, kuriuos iki finalo atvedė jų mokytojai Monika Liu, Donatas Montvydas, Monique ir Justinas Jarutis.

 Komisija.<br>LNK nuotr.
 Komisija.<br>LNK nuotr.
 Artūras.<br>LNK nuotr.
 Artūras.<br>LNK nuotr.
 Liepa.<br>LNK nuotr.
 Liepa.<br>LNK nuotr.
 Meidė.<br>LNK nuotr.
 Meidė.<br>LNK nuotr.
 Vaida.<br>LNK nuotr.
 Vaida.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 14, 2021, 7:52 PM, atnaujinta Mar 14, 2021, 7:55 PM

Pagrindinis prizas – net penkiolika tūkstančių eurų prizas, kurį įsteigė LNK ir kontraktas su ELITAZ Music bei tarptautinės muzikos rykliais „Universal Music“. Kam atiteks nugalėtojo titulas, tiesioginio balsavimo metu spręs tik televizijos žiūrovai.

Tačiau finalistai balsavimą pradėjo ne nuo nulio – visą savaitę jų naujai išleisti singlai rinko peržiūras „Lietuvos balso“ „Youtube“ kanale, kurios sudarys 25 proc. galutinio žiūrovų balo balsų lentelėje. Šios peržiūros buvo fiksuojamos iki šio vakaro 18 valandos ir susumavus galutinius skaičius, paaiškėjo lyderiai.

Pirmoji rikiuojasi Donato Montvydo finalistė Liepa, kurios singlas „Truputį“ surinko 141 tūkst. peržiūrų ir ji finalą pradėjo su 30 proc. balsų.

Antroji – Monique finalistė Meidė, kurios singlas „Monstras“ surinko 133 tūkst. peržiūrų, finalą pradėjo su 29 proc. balsų, trečiasis – Justino Jaručio komandos finalistas Artūras, kurio singlas surinko 96 tūkst. peržiūrų, finalą pradėjo su 21 proc. balsų, o ketvirtoji kol kas lieka Monikos Liu finalistė Vaida, kurios singlas „Skrendu su vėju“ surinko 94 tūkst. peržiūrų ir finalą pradeda su 20 proc. balsų.

Naujausius savo singlus finalistai atliks superfinalo metu, o po pirmojo balsavimo turo paaiškės, kurie du iš jų tęs kovą dėl nugalėtojo titulo.

Tačiau žiūrovų laukia ne tik finalistų ir mokytojų, bet ir įspūdingas atidarymo šou, kuriame į sceną sugrįš penktojo projekto sezono nugalėtoja Monika Marija.

Grandioziniame pasirodyme atsispindės visas dalyvės kelias nuo pergalės projekte iki šiandienos ir taps simboline įžanga į jos antrojo albumo pristatymą, kuris įvyks jau šiemet.

„Labai džiaugiuosi, kad „Balsas“ tapo neatsiejama mano istorijos ir mano karjeros dalis ir kad galėsiu pasirodyti tokiam svarbiam įvykyje, kaip projekto finalas.

Paruošėme tikrai grandiozinį ir didelį pasirodymą, kuris susidėjo iš visos mano muzikinės istorijos – nuo „Balso“ finalo iki šiandienos.

Didžiulė mano muzikinė kelionė šį kartą scenoje sutilpo į penkias minutes. Atlikau savo geriausiai žinomas dainas, bet taip skambės ir ta daina, su kuria pati nugalėjau penktojo sezono finalą.

Labai nekantravau sugrįžti į sceną ir visiems pristatyti naujojo albumo kūrinius“, − sakė Monika Marija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.