Mantas Jankavičius paguodė „Lietuvos balsas.Vaikai“ dalyvį: „Mano sūnus jaučia tokią pačią kančią“

Šventinį vakarą LNK televizijos eteryje ir vėl skambės gyva muzika ir gražiausi visos šalies vaikų balsai – scenoje atsukti mokytojų kėdės, aklųjų perklausų etape ir toliau sieks būrys išskirtinių talentų.

 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 4, 2021, 1:08 PM

Laidoje mokytojai kuždėjosi, jog užkulisiuose girdėjo kalbant, kad stipriausi projekto dalyviai – dar tik laukia savo eilės užlipti ant scenos.

Viena ryškiausių šio vakaro žvaigždžių – panevėžietė Vakarė. Ekstremalaus sporto mėgėjai – vos keturiolika, tačiau jau dabar ji mokosi skraidyti su sklandytuvu, kad nugalėtų savo aukščio baimę ir ateityje galėtų išmokti pilotuoti lėktuvus.

„Mano didžiausia svajonė – keliauti, todėl noriu išmokti pilotuoti lėktuvą ir keliauti aplink visą pasaulį. Jei pilotavimas man padeda įveikti aukščio baimę, tai atėjimu į projektą noriu įveikti baimę scenai. Ant scenos jaučiuosi savimi, galiu parodyti savo emocijas, atsiskleisti. Tai ir pabandysiu čia padaryti“, – nedrąsiai prieš užlipdama į sceną kalbėjo Vakarė.

Tačiau pasirodymas, kurį sukurs dalyvė priblokš net ir visko girdėjusius mokytojus. Donatas negalės atsistebėti merginos talentu: „Čia tavo pirmas bandymas „Balse“? Tai kur tu buvai anksčiau? Tu gali dainuoti, skanduoti ir net repuoti. Matosi, kad tu jauti, ką darai scenoje. Tu esi pilnas komplektas ir turi milžinišką potencialą ir talentą.“

Tuo metu vilnietį Džiugą muzika supa nuo pat pirmų dienų. Džiugo tėvai abu groja ir dainuoja, tad kūrybinė genetika tikrai persidavė ir projekto dalyviui.

„Mano tėvai grodavo namuose, o aš kartu dainuodavau su jais. Keturių metų jau koncertuodavau su mama. Tėvai nebūtinai norėjo, kad sekčiau jų keliu, bet aš tai darau, nes man tai labai patinka. Jaudinuosi, bet turiu didžiulį palaikymą“, – laidoje kalbėjo Džiugas.

Tačiau iškart po vaikino pasirodymo scenoje vienas iš mokytojų nevynios žodžių į vatą ir dalyviui iškart prognozuos pergalę: „Kas šis šaunus bičas, kuris nori būti mano komandoje ir su kuriuo nugalėsiu „Lietuvos balsas. Vaikai“ trečiąjį sezoną? Tavo tembras nuostabus, stilius taip pat. Turime labai mažai vaikinų projekte, bet tu esi vienas iš geriausių. Esi universalus ir turėsi labai didelę gerbėjų auditoriją“

Tiesa, keturiolikmetis Džiugas pripažino, kad ne taip seniai jam įvyko balso mutacija ir vis dar sunkoka dainuoti aukštas natas. Apie šį berniukams sudėtingą tarpsnį iš asmeninės patirties prabils ir Mantas Jankavičius: „Mano sūnui dabar trylika ir jam dabar yra balso mutacija. Jis mokosi muzikos ir jam dainuoti šiuo metu yra didžiulė kančia, tad labai gerai žinau, ką tai reiškia.“

Į kieno komandas pateks talentingi vaikai ir kurie dar dalyviai mokytojus paliks be žado – jau šį Šv. Velykų vakarą, 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.