Dainininkę Bonnie Tyler virusas įkalino malonioje vietoje

Dainininkė Bonnie Tyler (69 m.) su vyru Robertu Sullivanu (71 m.) prieš metus atvyko į savo vilą Pietų Portugalijos Algarvės regione. Pora ketino praleisti ten savaitę, tačiau užklupusi pandemija privertė pasilikti metams.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2021, 6:56 PM

Birželio 8 d. 70-ąjį gimtadienį švęsiančios roko muzikos žvaigždės B.Tyler garbanos jau tapo tiesesnės. Bet nė kiek nepakito įžymiosios britės savitas užkimęs balsas. Dainininkė sakė, kad dabar turi pakankamai laiko ne tik poilsiui, bet ir taurei vyno ar šampano.

„Netrukus mums bus pristatyta 40 butelių. Su vyru mėgstame išgerti taurę gero vyno ar šampano. Man nereikia jokios progos, kad pokšėtų kamščiai“, – pasakojo B.Tyler telefonu žurnalistui.

Metus Portugalijoje gyvenanti dainininkė sakė, kad tai pirmas kartas, kai taip ilgai dykinėja.

„Nuo 17 metų tik dirbau. Bet dabar labai laukiu to momento, kai galėsiu vėl žengti į sceną. Vien nuo šios minties galiu pravirkti. Labai pasigendu savo muzikos grupės“, – susigraudinusi sakė dainininkė ir pridūrė, kad dar labiau pasiilgo savo šeimos.

Paprastai B.Tyler namai būna pilni mylimiausių žmonių. Ji turi tris seseris, du brolius, 16 dukterėčių ir sūnėnų. Dainininkės broliai ir seserys turi 14 anūkių ir anūkų, kurie taip pat visada laukiami jos namuose. Ar muzikos žvaigždė nesigaili, kad pati netapo motina?

„Visą gyvenimą man svarbiausia buvo karjera. Mintis apie vaikus vis atidėliojau vėlesniam laikui.

O kai nusprendžiau, kad laikas turėti kūdikį, patyriau persileidimą. Tada man buvo 40 metų. Po to vėl pasinėriau į darbą“, – prisiminė aštuntojo dešimtmečio muzikos karalienė.

B.Tyler atliekamos dainos „Holding Out For A Hero“, „Total Eclipse Of The Heart“ ar „It’s A Heartache“ tapo populiarios visame pasaulyje.

Jau beveik 50 metų šalia B.Tyler – britas Robertas Sullivanas. Su buvusiu profesionaliu dziudo imtynininku iš Pietų Velso kilusi atlikėja žiedus sumainė 1973-iaisiais. Dabar R.Sullivanas prekiauja nekilnojamuoju turtu.

Jie susipažino pirmųjų R.Tyler koncertų su grupe „Bonny Wayne and the Dixies“ metu. Kokia jų ilgos ir laimingos santuokos paslaptis?

„Mums gera dviese, esame labai artimi ir kartu praleistas laikas teikia didelį džiaugsmą“, – sakė B.Tyler.

Vyras labai rūpinasi savo įžymiąja žmona. „Kartą jis net išgelbėjo man gyvybę“, – prisiminė B.Tyler.

Prieš dešimt metų ji plaukiojo vyro dovanota jachta „Angel“. Staiga atlikėja paslydo ir nukrito į jūrą. Tuomet ji dar nemokėjo plaukti.

Dainininkės sutuoktinis, netoliese plaukiojęs vandens motociklu, pamatė, kas įvyko, greitai puolė prie žmonos ir ją išgelbėjo. Prieš metus B.Tyler pagaliau pradėjo mokytis plaukti.

Kodėl to nedarė anksčiau?

„Bijau, nes būdama devynerių vos nenuskendau, – nemalonų nuotykį prisiminė garsioji atlikėja. – Tada iš vandens už plaukų mane ištraukė pusseserė.“

Netrukus B.Tyler sukaks 70 metų. Ar šis skaičius jos nebaugina?

„Nesureikšminu gimimo datos, jaučiuosi taip, lyg būčiau 40-ies.

Esu labai laiminga ir manau, kad tai jaunina. Žinoma, šiek tiek botokso taip pat negali pakenkti!“ – juokdamasi aiškino B.Tyler.

Dainininkė prisipažino, kad nuo 17-ojo gimtadienio kiekvieną rytą prisiklijuoja dirbtines blakstienas ir darosi makiažą.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.