Pokyčiai televizijoje: į generalinio direktoriaus kėdę sėda aktorius Valentinas Kirejevas

Jau visai netrukus, nuo liepos 12 dienos, žiūrovai galės mėgautis išskirtiniu televizijos kanalu TVS, kuriame bus išduotos pačios didžiausios televizijos virtuvės paslaptys.

Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Valentinas Kirejevas.<br>LNK nuotr.
Džiugas Siaurusaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Džiugas Siaurusaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 7, 2021, 1:15 PM

„Tai bus įvykis televizijoje, kūryboje ir kultūroje“, – apie naujieną rėžė aktorius Valentinas Kirejevas.

Dailus makiažas, prabangiais aksesuarais pasidabinę aktoriai, kruopščiai sumontuotos scenos, nepriekaištinga vaidyba, estetiškas ir akiai patrauklus galutinis vaizdas televizijos ekrane – štai ką mato žiūrovas.

Tačiau ar žiūrovas įsivaizduoja, kas vyksta kitoje ekrano pusėje?

Visos televizijos paslaptys pradės lįsti į dienos šviesą naujausiame prodiuserinės kompanijos „Urbs TV“ projekte „Muilodrama“.

Naujausio LNK.lt serialo žiūrovai pamatys visą televizijos virtuvę iš vidaus.

Pagrindinis aktorius, televizijos serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė Valentinas Kirejevas, įkūnys Valdą, paprastą degalinės darbuotoją, kuris per vieną vakarą tampa generaliniu televizijos direktoriumi.

Pasirodo, kad pagrindiniai TV akcininkai Valdą išsirinko ne šiaip sau, o tam, kad įgyvendintų slaptą planą.

Planas labai paprastas: krentant televizijos reitingams, mažėja akcijų vertė, todėl, sukūrę blogą produktą, jie galės nusipirkti likusias TV akcijas kur kas pigiau.

Būtent dėl to, degalinės užpylėjui Valdui suteikiamos visos teisės: filmuoti ką tik nori ir kaip nori, surinkti savo komandą, diktuoti savo sugalvotas taisykles dirbantiems žmonėms TVS kanale ir elgtis taip, kaip širdis geidžia.

Pasak serialo ir „Urbs TV“ prodiuserio Andriaus Urbanavičiaus akyliausi žiūrovai seriale sugebės įžvelgti ir daug panašumų su realiomis Lietuvos televizijos žvaigždėmis bei atskleis, jog seriale vaidins ne tik aktoriai, bet ir savo asmenybes įkūnijančios Lietuvos žvaigždės.

„Serialas parodys televizijos rinką iš vidaus, atrinkome puikius aktorius, kurie nepriekaištingai sugebėjo įkūnyti personažus. Esu labai dėkingas žinomiems žmonėms, kurie sutiko suvaidinti save. Serialas yra papiktinto humoro, tačiau tai šiam produktui suteikia tik dar ryškesnių spalvų. Kolegos galės atpažinti ir save, todėl, tikėkimės, kad visi turės gerą humoro jausmą“, – kalbėjo „Muilodrama“ prodiuseris A. Urbanavičius

Serialas turi net du režisierius – Džiugą Siaurusaitį ir Balį Latėną, kurie, kaip teigia patys, džiaugiasi, jog dirbant rasti bendrą kalbą ir viziją nebuvo sunku.

Pasak Džiugo, jis tikisi vieno esminio dalyko.

„Labai tikiuosi, kad efektas bus toks, kaip ir pasaulyje žinomo serialo „Queen‘s Gambit“. Tai serialas apie šachmatus, o pasaulyje vos keli procentai supranta šachmatų subtilybes. Tačiau serialas sukurtas taip, kad įdomu žiūrėti ir tiems, kurie net nemoka jais žaisti. Tikiuosi, kad mūsų serialas irgi taip suveiks, ir tiems, kurie net nežino jokių televizijos užkulisių, jiems bus įdomu žiūrėti, kaip viskas vyksta“, – atviravo Dž.Siaurusaitis.

Be pagrindinio aktoriaus Valentino Kirejevo, seriale vaidina ir daugelis kitų puikiai žinomų aktorių: Marius Repšys, Tadas Gryn, Eimutis Kvoščiauskas, Arvydas Dapšys, Šarūnas Datenis, Agnė Kaktaitė, Gintarė Šmigelskytė, Gabrielė Ladygaitė ir kitos TV šou žvaigždės.

Sužinokite, už ką atsakingi televizijoje dirbantys žmonės, kam ir kodėl priimami vienokie ar kitokie sprendimai bei nuo ko priklauso gero televizinio projekto sėkmė.

Jau nuo pirmadienio, liepos 12-osios, papiktinto humoro seriale „Muilodrama“ tik per LNK.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą