Aktorė Renee Zellweger sutiko naują meilę

Kultinio filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ žvaigždės Renee Zellweger (52 m.) širdis vėl užimta – aktorė sutiko naują meilę. „Oskaro“ laureatės išrinktuoju tapo žinomas britų TV laidų vedėjas, automobilizmo temų specialistas Anthony Richardas Ansteadas (42 m.), dažniau prisistatantis tiesiog Antu Ansteadu.

Aktorė R.Zellweger ir TV laidų vedėjas A.Ansteadas neabejingi vienas kitam.
Aktorė R.Zellweger ir TV laidų vedėjas A.Ansteadas neabejingi vienas kitam.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2021, 10:46 AM

Internetinio leidinio TMZ reporterių manymu, pora greičiausiai susipažino darbe – neseniai R.Zellweger kaip kviestinė žvaigždė dalyvavo naujame A.Ansteado šou „Discovery + Celebrity IOU Joyride“, kuriame garsenybės gali laimėti automobilį.

Dar nežinia, kada prasidėjo romanas, tačiau atvirai apie jį kalbėti jie neskubėjo bent jau dėl vienos priežasties: A.Ansteadas tik prieš savaitę išsiskyrė su antrąja žmona Christina Haack.

Jie draugavo nuo 2017-ųjų spalio, kitų metų gruodį susituokė, o 2020-aisiais paskelbė apie išsiskyrimą.

Pora turi metų sūnų Hudsoną, kuris A.Ansteadui yra trečias vaikas – pirmoji žmona Louise pagimdė dukterį Amelie ir sūnų Archie.

R.Zellweger buvo ištekėjusi tik kartą – 2005-aisiais už muzikanto Kenny Chesney. Jų santuoka truko tik keturis mėnesius.

Renee draugavo su muzikantu Jacku White’u ir aktoriumi Bradley Cooperiu, buvo susižadėjusi su Jimu Carrey, kuris neseniai prasitarė, kad Renee – jo viso gyvenimo meilė.

Pastarasis romanas, kurio aktorė neslėpė, baigėsi 2019-aisiais – ji apie septynerius metus draugavo su muzikantu Doyle’u Bramhallu II. Vaikų aktorė neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.