Likimo ironija: keiksmažodžių atsisakęs aktorius Marius Repšys atsidūrė seriale be cenzūros

Vasara – atostogų metas, tačiau tik ne aktoriui Mariui Repšiui. Dėl neaiškių pandemijos prognozių šią vasarą jis paskyrė darbui ir todėl atostogavo labai trumpai. Kad ir kokiu užimtu grafiku gyvena Marius, vienas po kito vykstantys projektai jį tik džiugina ir, kaip jis teigia pats, leidžia jam grįžti į tokį gyvenimą, kurio jis buvo labai pasiilgęs.

Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Marius Repšys.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jul 21, 2021, 12:12 PM

„Iš tikrujų turėjau šiek tiek atostogų, bet toliau stipriai darbuojuosi: muzikiniai projektai, filmų ir serialų filmavimai, tuoj prasidės spektaklių repeticijos. Dabar labai įtemptas laikas, juk neaišku, ar bus kitas karantinas. O taip norisi įsivažiuoti į ritmą ir bent tol, kol galima gyventi normalų gyvenimą be jokių suvaržymų“, – atviravo M.Repšys.

Dar kovo mėnesį M.Repšys sugalvojo šį tą pakeisti savo gyvenime, todėl visiškai atsisakė keiksmažodžių.

Anot Mariaus, tai paskatino ir jo paties išvaizda (dėl kurios nuolat vadina chuliganus), ir noras negadinti gražios lietuvių kalbos.

Aktorius neslepia, kad šis dalykas jam puikiai sekasi ir jau beveik pusmetį gyvena kitaip nei iki šiol.

„Nesikeikiu. Nesikeikiu net mintyse. Jau beveik pusę metų. Nebenoriu to daryti, tai teršia kalbą, teršia mąstymą. Žinoma, jeigu laiku ir vietoje, tai viskas gerai, bet kartais keiksmažodžiams nėra ribų. Bet kalbos jie tikrai nepuošia. Pradėjau iškart, kai tik sugalvojau. Žinoma, nemoralizuoju ir nemoralizuosiu žmonių, kurie keikiasi, nebūsiu tas tamsta mokytojas. Tačiau prie savo vaikų keiktis neleisiu“, – teigė LNK.lt serialo „Muilodrama“ aktorius M.Repšys.

Nenuostabu, kad vaidyba neatsiejama M.Repšio gyvenimo dalis, o įkūnijami personažai kartais turi peržengti aktorių asmenines ribas.

Paklaustas, ar sutiktų vaidinti tokiame amplua, kuriame reiktų peržengti savo naujas taisykles, aktorius pateikė aiškų atsakymą.

„Tai tik mano asmeninio gyvenimo sprendimas. Su darbu to nesieju. Šiuo metu turiu vaidmenį, kuris turi vartoti daug keiksmažodžių. Jeigu to reikalauja pjesė ar scenarijus, viskas gerai, aš nusikeiksiu, bet žinoma, mieliau to nedaryčiau“, – pasakojo Marius.

Ką tik startavusiame pagal tarptautinį formatą filmuojamame LNK.lt seriale „Muilodrama“ Marius gavo tinkamiausią vaidmenį.

Nors naujajame seriale visi personažai nevengia keiksmažodžių, internete transliuojama necenzūruota scenarijaus versija, Mariaus personažui Pauliui pasisekė – jis vienintelis, kuriam nereikia to daryti.

„Taip, man pasisekė, man net menkiausio blogo žodžio nereikėjo sakyti. O pats serialas puikus, žiūriu kiekvieną jo naują seriją. Tikėjausi tokio gero rezultato ir aš jį gavau. Nebūčiau ėjęs filmuotis, jei nebūčiau taip galvojęs. Juk jaučiame atsakomybę, dirbame tam, kad žmonėms patiktų žiūrėti. Asociacijos su šiuo serialu tik pačios geriausios, laukiau kiekvieno filmavimo, o dabar lygiai taip pat laukiu, kiekvienos naujos serijos“, – entuziastingai kalbėjo aktorius M.Repšys.

Nepraleiskite naujausių LNK.lt serialo „Muilodrama“ serijų, ir sužinokite, kaip verda TVS televizijos gyvenimas, kuriame dirba populiariausi Lietuvos aktoriai: M.Repšys, Valentinas Kirejevas, Tadas Gryn, Arvydas Dapšys, Agnė Kaktaitė ir kiti.

Pagal tarptautinį formatą sukurtas serialas „Muilodrama“ – per LNK.lt, po naują seriją pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.