„Baltų varnų“ atlikėja Milda ne kartą bėgo iš namų

Šį šeštadienį LRT žiūrovams bus atskleistos dar 5 dainos, kurios pakeitė įžymybių gyvenimus.

LRT nuotr.
LRT nuotr.
 Laidos akimirka.<br>STOP kadras.
 Laidos akimirka.<br>STOP kadras.
Grupė „Baltos varnos“.<br>LRT nuotr.
Grupė „Baltos varnos“.<br>LRT nuotr.
Grupė „Baltos varnos“.<br>LRT nuotr.
Grupė „Baltos varnos“.<br>LRT nuotr.
Grupė „Baltos varnos“.
Grupė „Baltos varnos“.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2021-07-23 11:18

„Tokių jautrių ir smagių istorijų dar negirdėjau šioje laidoje,“ – po šou filmavimo savo nuostabos neslėpė laidos vedėja Beata Nicholson ir pridūrė, kad įpusėjus filmavimui kiekvienas dalyvio pasakojimas nustebino net visko mačiusius.

Šį kartą laidoje savo istorijomis dalinosi neeilinis žvaigždžių penketukas: operos solistas, tenoras Merūnas Vitulskis, grupės „Baltos varnos“ atlikėja Milda Andrijauskaitė-Bakanauskienė, žurnalistas, LRT televizijos laidos „(Ne)emigrantai“ vedėjas, keliautojas ir nuomonės formuotojas Orijus Gasanovas, agronomas ir kraštovaizdžio specialistas Tautvydas Gurskas bei reklamos specialistė, dainininkė, muzikinių LRT projektų komisijos narė Dovilė Filmanavičiūtė.

Dalyviai į laidą atvyko puikios nuotaikos, nusiteikę pasidalinti savo prisiminimais, išgyvenimais bei atkleisti savo gyvenimo dainą ir jos svarbą. Laidos dalyvį Merūną Vitulskį neretai galima pamatyti viešumoje, atlikėjas noriai bendrauja su žurnalistais, todėl daugeliui atrodo, kad apie jo gyvenimą žinome net menkiausias detales.

Istorija, kuria atlikėjas pasidalins šeštadienio vakarą, nustebino net visko girdėjusius: „Šią istoriją žino tik artimiausi žmonės“, – laidoje atviravo dainininkas. Merūnas taip pat pripažino, kad tai yra ne tik jo gyvenimo daina, bet ir sūnaus.

Tuo metu grupės „Baltos varnos“ atlikėja Milda pasakodama savo istoriją neslėpė: „Paauglystėje esu ne kartą bėgusi iš namų“, o laidos vedėjai Beatai Nicholson išprovokavus, pasidalino net menkiausiomis įvykio detalėmis.

Agronomo ir kraštovaizdžio specialisto Tautvydo Gursko pasakojimas paliko be žado net visko girdėjusią laidos vedėją, o studijos svečiai klausydami romantiško pasakojimo negailėjo draugiškų juokų ir netikėtų klausimų.

Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas pasidalino, su kokia daina prasideda kiekviena jo kelionė ir atskleidė dar negirdėtų istorijų.

Visos istorijos jau šį šeštadienį, 21.00 val., pokalbių ir muzikos šou „Mano daina“ per LRT TELEVIZIJĄ.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.