Po trijų santuokų ir daugybės meilės romanų Jennifer Lopez grįžo pas Beną Afflecką

Daugybė meilės romanų, trys santuokos, du vaikai, ką tik iširusios sužadėtuvės su buvusiu beisbolo žaidėju Alexu Rodriguezu (46 m.) ir atgimusi meilė dviejų „Oskarų“ laureatui Benui Affleckui (48 m.). Amerikiečių dainininkės ir aktorės Jennifer Lopez (52 m.) gyvenimo tikrai nepavadinsi nuobodžiu.

B.Affleckas ir J.Lopez atnaujino santykius.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Affleckas ir J.Lopez atnaujino santykius.<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Lopez ir A.Rodriguezo sužadėtuvės iširo.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
J.Lopez ir A.Rodriguezo sužadėtuvės iširo.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-08-25 22:55

Prieš kelis mėnesius santykius atnaujinę J.Lopez ir B.Affleckas jau nebesislapsto. 168 milijonus sekėjų „Instagram“ tinkle turinti muzikos žvaigždė per savo 52-ąjį gimtadienį pasidalijo nuotrauka, kurioje jie su B.Afflecku apsikabinę bučiuojasi.

Paskutinį kartą jausmai taip liejosi prieš keliolika metų. 2003 metais pora po pusantrų metų draugystės jau ruošėsi tuoktis, tačiau planai pasikeitė, o netrukus jie pasuko į skirtingas puses.

Tiesa, net jausmams išblėsus juodu draugiškai bendravo ir vienas kitam negailėjo gražių žodžių.

Dainininkė yra prisipažinusi, kad išsiskyrusi su B.Afflecku pirmą kartą gyvenime jautė tokį stiprų širdies skausmą.

Per atskirai praleistus metus jie buvo sukūrę šeimas, susilaukė vaikų, išgyveno sudėtingų laikotarpių, tačiau šiandien vėl džiaugiasi vienas kitu.

„Esu nepaprastai laiminga! Niekada nebuvau laimingesnė.

Pagaliau aš radau savo gyvenime vietą, kurioje jaučiuosi nuostabiai. Kai taip pasijunti, prasideda nepaprasti dalykai.

Dalykai, apie kuriuos anksčiau net negalėjau pagalvoti, vėl vyksta“, – užuominomis apie atgimusią meilę neseniai prabilo J.Lopez.

Šių metų pradžioje J.Lopez buvo įsikūrusi Dominikos Respublikoje, kur filmavosi komedijoje „Shotgun Wedding“.

Kelis kartus jos aplankyti buvo atskridęs tuometis sužadėtinis karjerą baigęs beisbolo žaidėjas ir verslininkas A.Rodriguezas.

Tada pora aiškino, kad mėgina taisyti pašlijusius santykius. Dėl to jie lankėsi pas psichologą.

J.Lopez ir A.Rodriguezas planuotas vestuves nukėlė net du kartus. Abu aiškino, kad taip pasielgti buvo priversti dėl pandemijos. Tačiau manoma, kad iš tiesų jau tada jų jausmai šalo.

Vienas iššūkių, su kuriais Jennifer ir Alexas susidūrė, tai bandymas lipdyti šeimas. Mat J.Lopez iš trečiosios santuokos su dainininku ir aktoriumi Marcu Anthony (52 m.) augina dvynukus Maximilianą Davidą ir Emme Maribel (13 m.).

O A.Rodriguezas turi dvi dukras Natashą (16 m.) ir Ellą (13 m.) iš pirmosios santuokos su psichologe Cynthia Rodriguez. Per karantiną jie visi kartu leido nemažai laiko.

Jennifer ir Alexas dvejus metus trukusias sužadėtuves nutraukė balandžio viduryje.

„Supratome, kad mums geriau likti draugais, – iškart po skyrybų aiškino pora. – Mes ir toliau vienas kitą palaikysime. Linkime vienas kitam ir vienas kito vaikams visko geriausio.“

Išsiskyrusi su A.Rodriguezu dainininkė neužsisklendė liūdesio narve. Jau gegužės pradžioje J.Lopez koncerte buvo pastebėta su B.Afflecku. Po renginio pora grįžo į aktoriaus namus Montanoje, kur praleido savaitę. O į Los Andželą atskrido privačiu lėktuvu.

Pastaruoju metu J.Lopez vėl pradėjo kurti muziką. Kai kurie atlikėjai teigia, kad kurti juos įkvepia širdies skausmas, o J.Lopez tikino, kad kūrybą skatina pozityvūs jausmai.

„Aš nuostabiai jaučiuosi, myliu gyvenimą, mėgstu tai, ką darau. Myliu tą žmogų, kuriuo tampu. Tokia laimė ir meilė mane įkvepia, – su užsidegimu dėstė J.Lopez, savo kūrybinei grupei pareiškusi, kad yra pasiruošusi grįžti į garso įrašų studiją. – Po vienų skyrybų prieš daug metų aš parašiau dainą „Dance Again“. Šokis – mano pirmoji meilė.

Man jis asocijuojasi su džiaugsmu, laime, laisve. Nauja mano daina „Cambia el Paso“ – panaši. Dainuoju: „Viskas, ko ji nori, – šokti, šokti, šokti.“

Iš tiesų daina yra apie moterį, kuri trokšta būti laiminga. Viskas, ko ji nori, tai – gyventi.“

Taip, ji – laisva, todėl gali leisti laiką kieno tik nori glėbyje. Juolab kad ir B.Affleckas nuo šių metų sausio nebesusitikinėja su kubiete Ana de Armas (33 m.).

Kai 2018 metais J.Lopez su A.Rodriguezu mėgavosi meile ir ruošėsi po pusantrų metų draugystės kurti bendrą buitį, B.Affleckas galutinai oficialiai išsiskyrė su aktore Jennifer Garner (49 m.).

Santuokoje jie pragyveno 10 metų ir 2015 m. nusprendė ją nutraukti. Pora susilaukė trijų vaikų: dukrų Violet Anne (15 m.) ir Seraphinos Rose Elizabeth (12 m.) bei ir sūnaus Samuelio (9 m.). Buvo kalbama, kad poros skyrybas paskatino aktoriaus sekso nuotykis su vaikų aukle.

Tačiau J.Garner paaiškino, kad jau anksčiau jie mėnesių mėnesius gyveno atskirai. Buvo kalbama, kad J.Garner pavargo nuo B.Afflecko piktnaudžiavimo alkoholiu ir lankymosi kazino. Vėliau jis pats apie tai pasakojo.

„Aš gėriau labai ilgai. Kai 2015–2016 metais mano santuoka pradėjo griūti, gerti ėmiau dar daugiau. O mano girtuoklystės tik pagreitino šeimos subyrėjimą“, – atviravo aktorius.

B.Affleckas prisipažino, kad dėl to ir dabar dar jaučia didelę gėdą ir kaltę.

„Labiausiai gyvenime gailiuosi dėl šių skyrybų.

Esu padaręs daug klaidų. Tačiau privalėjau iš jų pasimokyti, privalėjau keltis ir iš visų jėgų stengtis judėti į priekį“, – prisipažino aktorius ir režisierius.

J.Garner ne kartą yra sakiusi, kad juodu su B.Afflecku vienas kitą visuomet palaiko. Ji aktorių vadino didžiausia savo gyvenimo meile.

Įvairiaspalvis bei audringas visuomet buvo ir J.Lopez gyvenimas. Nuo jaunystės kentusi dėl menkavertiškumo komplekso ji lankėsi pas psichologus.

„Aš įsimylėdavau audringai, o santykiams iširus pasinerdavau į juodžiausią depresiją, – yra pasakojusi J.Lopez. – Tačiau niekas kitas, tik aš pati turėdavau sutramdyti savo jausmus.

Mylėti kitą žmogų gali tik tada, kai pamilsti save. Tik tada gali kurti santykius, paremtus meile ir pagarba.

Dabar jaučiuosi geresnėje vietoje, bet vis dar esu kelionėje.“

Dainininkė pridūrė neatmetanti galimybės ištekėti ketvirtą kartą.

Ištekėjusi buvo tris kartus

1997 m. J.Lopez ištekėjo už kubiečių aktoriaus Ojani Noa (47 m.). Santuoka truko vos 11 mėnesių.

Nuo 1999 iki 2001 m. dainininkė susitikinėjo su amerikiečių reperiu ir prodiuseriu Seanu Johnu Combsu (51 m.). Jis dainininkę vadino viena didžiausių savo gyvenimo meilių.

Filmuodama klipą dainai „Love Don’t Cost a Thing“ J.Lopez sutiko aktorių ir choreografą Crisą Juddą (51 m.) ir su juo susituokė 2001 m. rugsėjį. Po devynių mėnesių pora nusprendė skirtis.

„Tiesiog nieko neišėjo“, – paklausta, kodėl santuoka truko taip trumpai, tuomet rankomis skėstelėjo dainininkė.

Dar nesibaigus oficialiam skyrybų procesui J.Lopez susižadėjo su B.Afflecku. Jų išsiskyrimas dainininkei buvo labai skausmingas.

2004 m. J.Lopez ištekėjo už M.Anthony. Šią santuoką dainininkė vadino pleistru ant ankstesnių santykių padarytos žaizdos.

Jie susilaukė dviejų vaikų ir išsiskyrė 2012-aisiais. Vėliau J.Lopez gyvenimą su M.Anthony pavadino juodžiausiu savo gyvenimo periodu.

Po to ji dar susitikinėjo su aktoriumi Casperu Smartu (34 m.) bei kanadiečių reperiu Drake’u (34 m.).

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.