Pirmąsias treniruotes prisiminęs Sergejus Maslobojevas: „Tėvai buvo prieš šį mano sprendimą“

Ne vienerius metus Lietuvos vardą garsinantis sportininkas, profesionalus kikboksininkas Sergejus Maslobojevas neslepia fakto, kad jaunystėje buvo itin išdykęs. Ir nors tuo metu jo akimis viskas atrodė teisinga, šiandien jis tuo visiškai nesididžiuoja.

Sergejus Maslobojevas.<br>2TV nuotr.
Sergejus Maslobojevas.<br>2TV nuotr.
Sergejus Maslobojevas.<br>2TV nuotr.
Sergejus Maslobojevas.<br>2TV nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-09-08 11:02

„Kad iš manęs būtų kas nors atėmęs telefoną, nėra buvę. Tačiau, kai buvau jaunas, buvau labai išdykęs ir net kiek kvailokas, tai man keliose tokiose akcijose teko sudalyvauti. Todėl puikiai žinau, kaip jaučiasi tiek vienas, tiek kitas žmogus. Tikrai nesididžiuoju. Dabar, kai važinėju į įvairias įkalinimo įstaigas ir kalbu su jaunimu, galiu aiškiai perteikti emociją. Nuskriaudžiant kitą būna tik momentinis pasitenkinimas, o šleifas velkasi visą likusį gyvenimą“, – atvirai kalbėjo S.Maslobojevas

Pirmais mobilusis telefonas S.Maslobojevui turėjo ypatingą reikšmę. Ilgai lauktas ir tėvų išprašytas pirkinys leido ne tik džiaugtis, bet ir pasipuikuoti prieš kitus.

„Siemens M55 – šis telefonas buvo mano pasididžiavimas. Tai buvo vienas pirmųjų telefonų, kuris turėjo polifonines melodijas. Turėjo kelias spalvas, mirksėdavo, kai kas nors skambindavo. Net neskubėdavai pakelti, kad visi pamatytų, kaip jis tuo metu atrodo“, – apie išsvajotą pirkinį kalbėjo Sergejus.

Ir nors atrodo, kad toks gyvenimo būdas sportininką turėjo nuvesti visai kitokiu keliu, įvyko priešingai.

Dėl svajonės Sergejus išsižadėjo sau brangaus daikto tam, kad galėtų pradėti treniruotis.

„Bet vis gi, kai aš žengiau pirmą žingsnį į sporto salę ir drįsau tapti kovotoju, man reikėjo pinigų. Tėvai buvo prieš šį mano sprendimą, todėl man teko pačiam galvoti, kaip susimokėti už šį sportą. Kad ir koks man brangus buvo tas telefonas, vardan savo svajonės as nusprendžiau jį parduoti. Tuomet grįžau prie savo darbinio Nokia 3310, o pardavęs Siemens M55, gavau pinigų tiek, kad galėjau susimokėti už pirmąsias savo treniruotes“, – praeities sprendimais dalijosi sportininkas.

Atvykęs į laidą „Duok paskambint“ S.Maslobojevas nesitikėjo, kad vedėjas T.Augucevičius jį privers patekti į ne vieną keblią situaciją.

Nors bokso ringe sportininkas niekada neparodo baimės, čia žiūrovai galės pamatyti visai kitokią jo pusę.

„Man tuoj iššoks širdis“, – laukdamas, kol atsilieps draugas, savo emocijas stengėsi apibūdinti S.Maslobojevas.

„Labas, klausyk, man reikia pagalbos. Įkliuvau... Maniškė maikutę rado, mano draugės... Kadangi jos šeštadienį nebuvo, tai aš pasakiau, kad tu su savo drauge likote nakvoti pas mane. O maikutė taviškės. Gali mano žmonai pasakyti, kad mes filmavome, tada parūkėme kaljano ir jūs likote nakčiai“, – situaciją stengėsi nupasakoti Sergejus

„Mhmmm...“ – pokalbį pradės Sergejaus draugas.

Sužinokite, kaip klostysis tolimesnis Sergejaus ir jo draugo pokalbis bei kokiomis asmeninėmis istorijomis su žiūrovais pasidalins sportininkas.

Išgirskite tai, ko dar tikrai nežinojote apie S Maslobojevą jau šį trečiadienio vakarą, 22 val., naujojo sezono laidoje „Duok paskambint“ tik per 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.