Angelinai Jolie vynininkystė tapo našta

„Oskaro“ ir trijų Auksinių gaublių laimėtoja Angelina Jolie (46 m.) trokšta kuo skubiau parduoti jai priklausančio „Chateau Miraval“ dvaro ir vynininkystės ūkio dalį Prancūzijoje.

Abu aktoriai įsimylėjo ne tik vienas kitą, bet ir vyno ūkį Prancūzijos Provanso srities šiaurės vakaruose, netoli vaizdingojo Korvenso kaimelio.<br>„Scanpix“ nuotr.
Abu aktoriai įsimylėjo ne tik vienas kitą, bet ir vyno ūkį Prancūzijos Provanso srities šiaurės vakaruose, netoli vaizdingojo Korvenso kaimelio.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2021, 11:32 AM

Jeigu ši istorija būtų perkelta į ekraną, tikrai būtų verta aukščiausio kino apdovanojimo – „Oskaro“. Galimas filmo pavadinimas – „Lemtingas dvaras“.

Pagrindinio vaidmens atlikėja – Holivudo žvaigždė A.Jolie. Veiksmo vieta – nepaprasto grožio dvaras „Chateau Miraval“ su vynininkystės ūkiu Provanse (Prancūzija).

Galimos kino juostos veiksmas prasidėtų – kaip realiame gyvenime – gražia meilės istorija. 2005-aisiais susipažino superžvaigždės A.Jolie ir Bradas Pittas.

Tarp jų įsižiebė meilė.

Užsimezgė Holivudo filmo vertas romanas, kuris vargu ar galėtų būti gražesnis. Aistringi bučiniai, šeši vaikai ir įspūdingi pasirodymai viešumoje.

Abu įsimylėjo ne tik vienas kitą, bet ir nuošalų vyno ūkį Prancūzijos Provanso srities šiaurės vakaruose, netoli vaizdingojo Korvenso kaimelio.

2011-aisiais Holivudo žvaigždės nutarė įsigyti šią nuostabią valdą už 67 mln. dolerių. Dar 14 mln. investavę į „Chateau Miraval“ pertvarką įgyvendino savo svajonę.

Įžymioji pora kartu su vyndarių Perrinų šeima, kurios jau penkta karta užsiima vyno gamyba, sukūrė vyną „Chateau Miraval Rose“. 2012-aisiais jis buvo pripažintas geriausiu rožiniu vynu.

Romantiška šios nuostabios istorijos kulminacija – 2014-aisiais Angelina ir Bradas susituokė senovinėje koplyčioje, esančioje 500 hektarų valdose.

Bet sunku įsivaizduoti, kad filmas gautų „Oskarą“, jei turėtų tokią pabaigą. Toliau prasidėtų tragiškoji istorijos dalis.

2016 m. rugsėjį A.Jolie įteikė pareiškimą skyryboms, kurios tik po trejų metų buvo įteisintos oficialiai.

Bet iki šiol teismuose tęsiasi arši garsiosios poros kova dėl vaikų, garbės ir ambicijų.

Tiesa, aktoriai „Chateau Miraval“ dvarą ir vynininkystės ūkį jau pasidalijo. Tad A.Jolie siekia kuo skubiau parduoti savo dalį. Tačiau to padaryti ji negali, kol teismai nebaigė nagrinėti kitų poros ginčų.

Neseniai garsi aktorė kreipėsi į teismą, kad draudimas parduoti dalį dvaro ir vynininkystės ūkio būtų panaikintas.

Holivudo garsenybė taip pat siekia kuo skubiau parduoti su vyno gamyba susijusios Liuksemburge įsikūrusios bendrovės „Nouvel LLC“ akcijas.

A.Jolie teigia, kad joms jau turi pirkėją.

Kodėl A.Jolie taip skuba? Nejaugi jai trūksta pinigų?

Manoma, kad aktorė yra nuslėpusi mokesčius. Metų pradžioje Liuksemburge buvo rasta dokumentų, įrodančių, kad kai kurios neskaidrios bendrovės praeityje yra išvengusios didelių mokesčių Prancūzijoje ir Liuksemburge.

Teigiama, kad dokumentuose minima ir A.Jolie pavardė. Esą būtent dėl to aktorė skuba atsikratyti vynininkystės verslo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.