Jau aišku, kas tapo naujaisiais „Teleloto“ vedėjais

Naujosios „Teleloto“ vedėjų poros rinkimai pasiekė finišo tiesiąją – žiūrovų sprendimu jau netrukus prie populiariausios šalyje televizijos loterijos vairo stos Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Remigijus Žiogas.

 Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir Remigijaus Žiogo karjeroje – pokyčiai.
 Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir Remigijaus Žiogo karjeroje – pokyčiai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-04 09:37, atnaujinta 2021-10-04 09:38

Rugsėjo mėnesį vykusių „Teleloto“ vedėjų rinkimų metu savo balsus žiūrovai pasirinktinai dalino dviem į vedėjų vietą kandidatavusioms įžymybių poroms – I.Puzaraitei-Čepononienei ir R. Žiogui bei Nijolei Pareigytei-Rukaitienei ir Dainiui Palivonui.

Nors balsavusiųjų simpatijos garsenybėms pasiskirstė itin panašiai, nežymi balsų persvara lėmė būtent I. Puzaraitės-Čepononienės ir R. Žiogo pergalę.

Laimėjusi žiūrovų balsavimą, naujoji vedėjų pora prisijungia prie „Teleloto“ senbūvių – laidą vedančių Skaivos Jasevičiūtės ir Jono Radzevičiaus bei Deivio ir Renatos Norvilų. Atsinaujinusią televizijos loteriją „Teleloto“ visi vedėjai toliau ves pakaitomis: kiekvieną savaitę – vis kita pora.

Artimiausiu metu su „Teleloto“ žiūrovais I. Puzaraitė-Čepononienė ir R. Žiogas sveikinsis spalio 17-ąją.

„Neabejoju, kad vesti tokią laidą man bus vienas malonumas – juk matyti laiminčius žmones ir pačiai jiems dovanoti prizus yra didžiausias džiaugsmas“, – naujomis vedėjos pareigomis džiaugiasi I. Puzaraitė-Čepononienė.

Žinoma moteris pasakoja, kad iki šiol loterijose jai ne itin sekėsi, tačiau laimėti „Teleloto“ vedėjų rinkimai – bet kokius lūkesčius pranokęs prizas. „Na o dabar pačius geriausius prizus metas išdalinti žiūrovams“, – pasirodyti „Teleloto“ eteryje nekantrauja Irūna.

R. Žiogas įsitikinęs, jog žiūrovų sprendimas vedėjo kėdę patikėti būtent jam – teisingas. „Man loterijose sekasi net labai, todėl drąsiai užtikrinu, kad aš – geriausių prizų garantas. Žiūrovai, pasiruoškite – žaisime, kol laimės visa Lietuva!“ – entuziazmu trykšta jis ir priduria, kad tapęs „Teleloto“ vedėju pagaliau galės išpildyti savo seną svajonę.

„Daug metų troškau taip, kaip kadaise darė Sigutis Jačėnas, eteryje iš visų jėgų sušukti „skambutis!“. Pamatysime – galbūt ta svajonė ir išsipildys“, – sako žinomas vyras.

Vedėjų poros rinkimai pažymėjo naujojo, jau 26-ojo televizijos loterijos „Teleloto“ sezono pradžią. Stebėti ir dalyvauti nuotaikingoje loterijoje žiūrovai kviečiami kiekvieną sekmadienį, nuo 17.20 val., LNK eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.